Ανανέωση για το VW Touran

Ανανέωση για το VW Touran

Για δεύτερη φορά στην εμπορική του πορεία το επταθέσιο MPV της VW περνά από μία ριζική ανανέωση και το ντεμπούτο του έγινε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου του Leipzig (11-18 Απριλίου) στη Γερμανία.

Ανανέωση για το VW Touran
  • Δεύτερο facelift για το γερμανικό MPV
  • Με σχεδιαστικές αλλαγές που το εναρμονίζουν με το νέο Golf
Κλείσιμο
  • Η μικρότερη έκδοση είναι πλέον η 1.2 TSI με 105 PS
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση του Leipzig

Για δεύτερη φορά στην εμπορική του πορεία το επταθέσιο MPV της VW περνά από μία ριζική ανανέωση και το ντεμπούτο του έγινε πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου του Leipzig (11-18 Απριλίου) στη Γερμανία. Από εμπρός ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες ώστε το ανανεωμένο Touran να εναρμονίζεται με την υπόλοιπη γκάμα (τα νέα Polo, Golf κ.α.). To πίσω μέρος έχει επίσης ανανεωθεί με νέας σχεδίασης φωτιστικά που εκτείνονται έως και την πόρτα του πορτμπαγκάζ.
Στο εσωτερικό συναντάμε το νέο τριάκτινο τιμόνι και διάφορες αλλαγές στο ταμπλό ώστε να ενισχύεται η στιλιστική άποψη που χαρακτηρίζει και το ταμπλό του νέου Golf. Η 3η σειρά καθισμάτων εξακολουθεί να υπάρχει δίνοντας τη δυνατότητα 7θέσιας διάταξης ενώ το πορτμπαγκάζ προσφέρει από 695 lt έως 1.913 lt πρακτικότητας.
Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων υπάρχει η προσθήκη της έκδοσης 1.2 TSI με 105 PS που θα συντροφεύει τις εκδόσεις 1.4 TSI με τους 140 PS και 170 PS. 
 Προαιρετικά μπορούν να συνδυαστούν με το κιβώτιο DSG με τις επτά σχέσεις ενώ την σειρά των diesel συνθέτουν οι εκδόσεις 1.6 TDI (90 και 105 PS) και 2.0 TDI (140 και 170 PS). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης