Νέα γενιά VW Sharan

Νέα γενιά VW Sharan

Ένας από τους σημαντικότερους παίχτες στην μεγάλη κατηγορία των MPV επιστρέφει με νέα εμφάνιση και κινητήρες. Πρόκειται για το Sharan το οποίο πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στην ελβετική έκθεση και από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά ...

Νέα γενιά VW Sharan
  • Πρεμιέρα  στη Γενεύη για το μεγάλο MPV της VW
  • Διαθέτει και τρίτη σειρά καθισμάτων, συνολικά επτά θέσεις
  • Με κινητήρες TSΙ και TDI από 140 έως και 200 PS
 
Ένας από τους σημαντικότερους παίχτες στην μεγάλη κατηγορία των MPV επιστρέφει με νέα εμφάνιση και κινητήρες. Πρόκειται για το Sharan το οποίο πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στην ελβετική έκθεση και από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εξωτερική του εμφάνιση παραπέμπει ευθέως σε αυτή του νέου Golf ενώ στο εσωτερικό συναντάμε χώρους μέχρι και για επτά άτομα.

Κλείσιμο
Το μήκος του  αμαξώματος φτάνει τα 4,85 μέτρα και  το πορτμπαγκάζ διαθέτει 711 lt προσφέροντας μεγάλους και άνετους χώρους για κάθε οικογενειάρχη. Η πρακτικότητα αυξάνεται με την ύπαρξη συρόμενων πίσω θυρών. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους γνωστούς TSI των 1,4 και 2,0 lt με ισχύ 150 και 200 PS ενώ οι δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 2.0 TDI αποδίδουν 140 και 170 PS αντίστοιχα. Αναφορικά με την μετάδοση όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με μηχανικά κιβώτια ή προαιρετικά ημιαυτόματα DSG με έξι σχέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης