Το «καυτό» Chevrolet Aveo RS

Το «καυτό» Chevrolet Aveo RS

Tον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα παρουσιαστεί επίσημα η έκδοση παραγωγής του Aveo (στις Η.Π.Α. ονομάζεται Sonic). Θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρη έκδοση, σε τέσσερα χρώματα. Οι σχεδιαστικές του διαφορές από τις υπόλοιπες εκδόσεις Aveo είναι αρκετές...

Το «καυτό» Chevrolet Aveo RS
Tον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα παρουσιαστεί επίσημα η έκδοση παραγωγής του Aveo (στις Η.Π.Α. ονομάζεται Sonic). Θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρη έκδοση, σε τέσσερα χρώματα. Οι σχεδιαστικές του διαφορές από τις υπόλοιπες εκδόσεις Aveo είναι αρκετές: διαφοροποιημένη εμπρός μάσκα, φώτα ομίχλης νέας σχεδίασης, μεγαλύτεροι προφυλακτήρες, πίσω σπόιλερ, διαφορετικά καλύμματα καθρεφτών, χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και σηματάκια RS σε διάφορα σημεία.

Εσωτερικά το νέο μοντέλο έχει καινούρια σπορ καθίσματα που προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη, νέο σπορ τιμόνι με χοντρή στεφάνη κι επίπεδο κάτω μέρος, καινούριο επιλογέα ταχυτήτων κι αλουμινένια πεντάλ, διαφορετικό πίνακα οργάνων και φυσικά σηματάκια RS.
Ο κινητήρας με τον οποίο θα διατίθεται το νέο Aveo RS είναι ένας Ecotec 1.4 turbo με ισχύ 138 PS και μέγιστη ροπή 20,4 kgm. To σύνολο αυτό συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο επίσης έξι σχέσεων. Οι άνθρωποι της Chevrolet τοποθέτησαν στο Aveo RS χαμηλομένη και πιο σφιχτή ανάρτηση, με σκληρότερα αμορτισέρ. Επίσης, ενίσχυσαν το σύστημα πέδησης με δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και τετρακάναλο ABS με EBD.
Κλείσιμο
Το λανάρισμα του νέου Aveo RS θα γίνει εντός του 2012.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης