Το νέο Chevrolet Cobalt θα έρθει στην Ευρώπη

Το νέο Chevrolet Cobalt θα έρθει στην Ευρώπη

Αν και το Cobalt θεωρείται ο πρόγονος του Cruze, οι άνθρωποι της Chevrolet δημιούργησαν μια νέα γενιά του, η οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, την Αφρική, τη νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε στο κέντρο τεχνολογίας της General Motors στην Βραζιλία και θα πωλείται σε 40 χώρες...

Το νέο Chevrolet Cobalt θα έρθει στην Ευρώπη
Αν και το Cobalt θεωρείται ο πρόγονος του Cruze, οι άνθρωποι της Chevrolet δημιούργησαν μια νέα γενιά του, η οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, την Αφρική, τη νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε στο κέντρο τεχνολογίας της General Motors στην Βραζιλία και θα πωλείται σε 40 χώρες.

Αν και η σχεδίασή του δε θυμίζει τα σύγχρονα μοντέλα της Chevrolet, έχει τη χαρακτηριστική μάσκα και το σήμα της εταιρίας. Επίσης, από το κλασσικό sedan σχήμα του ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα εμπρός φωτιστικά σώματα. Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Chevrolet, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Cobalt είναι οι πρακτικότητα του εσωτερικού, στο οποίο υπάρχουν 18 θήκες αποθήκευσης, αλλά και ο πολύ μεγάλος χώρος αποσκευών, ο όγκος του οποίου φθάνει τα 563 lt.

Το νέο Cobalt θα διατίθεται με κινητήρες 1,3-1,8 lt. Το σύνολο που ξεχωρίζει πάντως είναι αυτό των 1,4 lt, το οποίο έχει μέγιστη απόδοση 97 PS και κινεί το μοντέλο της Chevrolet με αρκετά καλές επιδόσεις (0-100 km/h σε 11,9 sec. Τελική ταχύτητα 170 km/h).

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης