Πρεμιέρα για το Chevrolet Miray

Πρεμιέρα για το Chevrolet Miray

Την τιμή τους φαίνεται πως έχουν τα concept cars στην έκθεση της Σεούλ αφού ακόμη ένα έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Ο λόγος για το Miray της Chevrolet το οποίο εκφράζει τις ανησυχίες της εταιρίας σχετικά με την παραγωγή ενός σπορ μοντέλου...

Πρεμιέρα για το Chevrolet Miray
Την τιμή τους φαίνεται πως έχουν τα concept cars στην έκθεση της Σεούλ αφού ακόμη ένα έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Ο λόγος για το Miray της Chevrolet το οποίο εκφράζει τις ανησυχίες της εταιρίας σχετικά με την παραγωγή ενός σπορ μοντέλου. Το Miray είναι ένα κεντρομήχανο υβριδικό όπου ο turbo βενζινοκινητήρας βρίσκεται πίσω από τα καθίσματα των επιβατών και μεταφέρει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Έχει χωρητικότητα 1,5 lt, είναι τετρακύλινδρος και συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που βρίσκονται στον εμπρός άξονα. Και οι δύο μαζί αποδίδουν 40 PS και αντλούν ενέργεια από μπαταρίες λιθίου-ιόντων των 1,6 kWh. Το Miray μπορεί να κινηθεί και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο και αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ακόμη ενδιαφέρον concept που μας δίνει μία εικόνα για το τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης