Chevrolet Colorado… για ράλι!

Chevrolet Colorado… για ράλι!

Μπορεί να ακούγεται αδιάφορο κάτι τέτοιο για εμάς αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγες οι φορές που ακούμε για ένα μεγάλο «αγροτικό» σε ρόλο… αγωνιστικού! Για την ακρίβεια το Colorado είναι ένα μεγάλο pick-up αμερικανικών προδιαγραφών...

Chevrolet Colorado… για ράλι!
Μπορεί να ακούγεται αδιάφορο κάτι τέτοιο για εμάς αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγες οι φορές που ακούμε για ένα μεγάλο «αγροτικό» σε ρόλο… αγωνιστικού! Για την ακρίβεια το Colorado είναι ένα μεγάλο pick-up αμερικανικών προδιαγραφών και στο μακρινό Buenos Aires παρουσιάστηκε μία πρωτότυπη εκδοχή με την ονομασία να παραπέμπει σε χωμάτινα ράλι.
Από εμφάνιση πάντως το Colorado Rally σκίζει και εξοπλίζεται με 18άρες ζάντες, προβολείς LED, ειδικό κιτ ανάρτησης με δυνατότητα αυξομείωσης της απόστασης από το έδαφος κατά 50 mm. Στο εμπρός μέρος ο ενισχυμένος προφυλακτήρας φέρει γάντζο με δυνατότητα έλξης 4 τόνων με συρματόσχοινα μήκους έως 23 μέτρα.
Φυσικά, το Colorado Rally εξοπλίζεται με «βαριά» τετρακίνηση ενώ κάτω από το καπό υπάρχει turbodiesel κινητήρας 2,8 lt με τεράστια αποθέματα ροπής, όπως ισχυρίζεται η Chevrolet.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης