Οι τιμές του νέου Seat Ibiza

Οι τιμές του νέου Seat Ibiza

Το νέο Seat Ibiza ήρθε στην Ελλάδα και ο εισαγωγέας ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσής του. Μετά και την έκπτωση λανσαρίσματος των 500 ευρώ, η βασική έκδοση για το SC 1.2 70 PS Reference πωλείται προς...

Οι τιμές του νέου Seat Ibiza
Το νέο Seat Ibiza ήρθε στην Ελλάδα και ο εισαγωγέας ανακοίνωσε τις τιμές διάθεσής του. Μετά και την έκπτωση λανσαρίσματος των 500 ευρώ, η βασική έκδοση για το SC 1.2 70 PS Reference πωλείται προς 9.900 ευρώ (με απόσυρση). Οι πεντάθυρες εκδόσεις επιβαρύνονται με 400 ευρώ και η ST (station wagon) με 800 ευρώ.

Οι τιμές του ανανεωμένου Ibiza με τον 1.2 TSI των 105 PS αρχίζουν από 11.410 ευρώ στο επίπεδο εξοπλισμού Reference, ενώ του 1.4 ΤSI FR από 16.930 με απόσυρση. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα ισχύει ειδική έκπτωση 1.200 ευρώ για το 1.2 TDI Reference, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 11.890 ευρώ με απόσυρση.

Κλείσιμο
Όλες οι εκδόσεις της νέας γκάμας του Ibiza θα κυκλοφορούν ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο αφού εκπέμπουν ρύπους κάτω από τον όριο των 140 g/km.Περίπου τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τέταρτης γενιάς Ibiza, οι άνθρωποι της Seat δημιούργησαν την ανανεωμένη έκδοσή του, με σκοπό να τονώσουν τις πωλήσεις του. Το μικρό ισπανικό μοντέλο έχει πλέον σχεδιαστικές επιρροές από τα πρωτότυπα IBE και IBX.

To νέο Ibiza διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, νέο προφυλακτήρα, καινούρια τραπεζοειδή γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα με λάμπες bi-xenon και φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος τοποθετήθηκαν επίσης ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και νέα φωτιστικά σώματα. 

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με νέα χειριστήρια κλιματισμού, νέο τιμόνι και υλικά καλύτερης ποιότητας. 

Εκεί θα διατίθεται επίσης προαιρετικά κι ένα φορητό σύστημα με υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα κ.ά.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης