Tο μικρό SUV της Seat!

Tο μικρό SUV της Seat!

Η Seat φαίνεται να αναζητά ένα κόμπακτ SUV που θα της δώσει νέα πνοή και παράλληλα θα την φέρει σε μία αναπτυσσόμενη κατηγορία που εμπορικά τον πρώτο λόγο έχει το Nissan Qashqai. Το πρωτότυπο IBX θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στη Γενεύη και πολλά είναι τα σενάρια για την παραγωγή του.

Tο μικρό SUV της Seat!
Η Seat φαίνεται να αναζητά ένα κόμπακτ SUV που θα της δώσει νέα πνοή και παράλληλα θα την φέρει σε μία αναπτυσσόμενη κατηγορία που εμπορικά τον πρώτο λόγο έχει το Nissan Qashqai. Το πρωτότυπο IBX θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στη Γενεύη και πολλά είναι τα σενάρια για την παραγωγή του. Ειδικά όταν στον όμιλο VW υπάρχουν τα VW Tiguan και Audi Q3. Και από την στιγμή που μέχρι και η Porsche θα αποκτήσει την δική της Cajun τότε η Seat προσδοκά σε ένα μικρότερο από το Altea Freetrack εκτός δρόμου.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά στην ελβετική έκθεση οι ιθύνοντες της ισπανικής εταιρίας εικάζεται πως θα ανακοινώσουν τις σκέψεις τους για το μοντέλο παραγωγής. Πάντως, το τρίθυρο IBX δεν είναι το πρώτο πειραματικό SUV που παρουσιάζει αφού το 2007 είχε παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη το Tribu Concept .

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης