Seat Ibiza Cupra: Επαναδιαπραγμάτευση… ίππων

Seat Ibiza Cupra: Επαναδιαπραγμάτευση… ίππων

Σε οργασμό βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Seat. Εκτός του μικρού Mii, που αναμένεται τον Ιούλιο, του νέου SUV (αρχές του 2013) και του νέου Toledo (στα μέσα του 2013), σύντομα θα παρουσιαστεί και το νέο Ibiza, όπως το πρωτοείδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά και η καυτή έκδοση Cupra...

Seat Ibiza Cupra: Επαναδιαπραγμάτευση… ίππων
Σε οργασμό βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Seat. Εκτός του μικρού Mii, που αναμένεται τον Ιούλιο, του νέου SUV (αρχές του 2013) και του νέου Toledo (στα μέσα του 2013), σύντομα θα παρουσιαστεί και το νέο Ibiza, όπως το πρωτοείδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά και η καυτή έκδοση Cupra, την οποία σας αποκαλύπτουμε σήμερα.
To γρήγορο Ibiza παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, όπου παράλληλα εγκαινιάστηκε και η εμπορική… εισχώρηση των Ισπανογερμανών στην Κίνα.
Αν και η Seat αναφέρει ότι θα το παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή, είναι εμφανές ότι πρόκειται για την τελική μορφή του αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Το Cupra υιοθετεί τις σχεδιαστικές αλλαγές του ανανεωμένου Ibiza με επιπλέον σπορ πινελιές, όπως οι μεγαλύτερες σε διάμετρο ζάντες αλουμινίου, οι βαμμένοι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες και ο διαχύτης πίσω με τη μεγάλη απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 1,4 TSI κινητήρας, ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 180 PS και θα συνδυάζεται με το 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο DSG.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης