Το Peugeot 2008 αναδείχθηκε το καλύτερο εταιρικό SUV

Το Peugeot 2008 αναδείχθηκε το καλύτερο εταιρικό SUV

Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς»  πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι, βραβεύοντας τα καλύτερα αυτοκίνητα για εταιρικές προτάσεις.

Peugeot-2008-Fleet-Award
Με μεγάλη διαφορά το νέο Peugeot 2008 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “SUV Compact Business” καθώς προηγήθηκε μπροστά από 6 υποψήφια μοντέλα με συνολικά 42 πόντους αφήνοντας τον δεύτερο πίσω με πολύ μεγάλη διαφορά. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια επιτροπή 11 δημοσιογράφων. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε οκτώ μοντέλα / νικητές μέσα από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό το βραβείο, καθώς το νέο SUV Peugeot 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει  την «ελευθερία της επιλογής» στους διαχειριστές πάρκων των εταιριών μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου», δήλωσε ο Hugues de Laage, Directeur PSA Corporate Sales France.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης