Η Honda στην έκθεση SEMA

Η Honda στην έκθεση SEMA

Η φετινή έκθεση SEMA διαθέτει ομολογουμένως αρκετά συναρπαστικά προϊόντα από εταιρείες όπως οι Ford, Hyundai, Jeep, Hennessey, Mopar και πολλές άλλες. Η Honda επίσης συμμετέχει στην έκθεση με πάνω από 10 οχήματα που προκαλούν πραγματικά το ενδιαφέρον…

Honda-2019-SEMA-show-tsiro-1000
Η ιαπωνική εταιρεία θα γιορτάσει την 60η επέτειό της στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και τη “μακροχρόνια δέσμευση της στο ενθουσιώδες κοινό”. Η Honda θα παρουσιάσει vintage αλλά και σύγχρονα αυτοκίνητα, παρουσιάζοντας παράλληλα τις πιο πρόσφατες επιλογές σε αξεσουάρ. Ξεκινώντας από το CR-V του 2020 σε υβριδικές και βενζινοκίνητες εκδόσεις, το SUV θα παρουσιάσει τροποποιήσεις και προαιρετικά αξεσουάρ για τον “weekend warrior” και τον “overlander.” Δίπλα σε αυτά τα δύο μοντέλα θα βρίσκεται το Ridgeline HFP Concept, το οποίο φορά εκτός δρόμου ελαστικά σε τροχούς 18 ιντσών και διαθέτει δύο ποδήλατα Fuji στο πίσω τμήμα.

Ακολουθεί το Rally Passport – ένα πρωτότυπο που δημιουργήθηκε από τους συνεργάτες R & D της Honda στο Οχάιο ως ένα ιδιωτικό project, το οποίο διαθέτει τεράστιες δυνατότητες σε κίνηση εκτός δρόμου. Το όχημα συμμετείχε μάλιστα και σε σχετικούς αγώνες στην κατηγορία Limited 4WD του Αμερικανικού Συλλόγου Ράλι και τερμάτισε δεύτερο στην κατηγορία του και 12ο συνολικά από τους 75 συνολικά αγωνιζόμενους.

Η περιοχή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Honda στην έκθεση θα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο επισκέπτη – μια «πιστή αναπαραγωγή» ενός φορτηγού Chevrolet 1961 το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αυτοκίνητο παράδοσης από την αυτοκινητοβιομηχανία λίγο μετά την έναρξη της αμερικανικής επιχείρησης το 1959. Πιο δίπλα θα υπάρχει ένα προσαρμοσμένο Honda S800 Coupe του 1969 με πλήρως ανακατασκευασμένο κινητήρα και νέο σύστημα εξάτμισης. Στα υπόλοιπα μοντέλα που διακρίνονται στην έκθεση SEMA, συμπεριλαμβάνονται ένα βελτιωμένο Civic Si, ένα Civic ειδικό για αγώνες drift, ένα εκτενώς τροποποιημένο Civic του 1999 αλλά και μια σειρά μοντέλων μοτοσικλετών και ATV της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης