ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ανανεώθηκε το Fiat Talento

Ανανεώθηκε το Fiat Talento

Η ανανεωμένη εκδοχή των Renault Traffic, Opel Vivaro και Nissan NV300, επέφερε την ανανέωση του ικανού επαγγελματικού Fiat Talento, που αναμένεται να το καταστήσει ανταγωνιστικό για μερικά ακόμη χρόνια.Ας μάθουμε σε τι έχει διαφοροποιηθεί…

Fiat-Talento-tsiro-1000
Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η εισαγωγή του πετρελαιοκινητήρα EcoJet 2,0 λίτρων, ο οποίος πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro6d-Temp, παρέχοντας περισσότερη ισχύ και είναι έως 11% πιο αποδοτικός από την προηγούμενη μονάδα των 1,6 λίτρων. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος, 120, 145 και 170 PS, με 320, 350 και 380 Nm ροπής αντίστοιχα, υιοθετώντας τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας για ομαλότερη λειτουργία και καλύτερη απόδοση σε χαμηλές ταχύτητες. Υιοθετεί επίσης το σύστημα SCR που μειώνει τις εκπομπές CO2 με την έγχυση διαλύματος AdBlue στα καυσαέρια.

Η σειρά κινητήρων ολοκληρώνεται από το turbodiesel 1,6 λίτρων EcoJet, που παράγει 95 PS και 260 Nm ροπής. Το εσωτερικό διατηρεί την ίδια διάταξη με τα ανθεκτικά υφάσματα, αλλά πλέον διαθέτει μαύρη επένδυση. Η Fiat πρόσθεσε επίσης ένα σύστημα ψυχαγωγίας 7 ιντσών με Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth και DAB ραδιόφωνο, καθώς και μια είσοδο USB.

Το Talento του 2020 είναι διαθέσιμο σε πολλά στυλ αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών και υψηλών οροφών, της καμπίνας του πληρώματος, της επιβατικής παραλλαγής, καθώς και σε δύο μήκη και δύο διαφορετικά μεταξόνια. Το ωφέλιμο φορτίο μπορεί να φτάσει τα 1.266 κιλά. Επιπλέον, ανοίγοντας ένα χώρο που βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα των επιβατών, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα που έχουν μήκος έως και 3,75 μέτρα ή 4,15 μέτρων στο μοντέλο με το μακρύ μεταξόνιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης