Πόσο κοστίζει το Mini Remastered της David Brown;

Πόσο κοστίζει το Mini Remastered της David Brown;

Η David Brown Automotive παράγει 100 Mini Remastered ετησίως τα οποία γίνονται ανάρπαστα ανά τον κόσμο παρά την υπερβολικά υψηλή τιμή αγοράς.

David-brown-mini-remastered-tsiro-1000x600
Τα χαριτωμένα Mini Remastered έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους και μάλιστα στην φημισμένη έκθεση της Γενεύης από την οποία απουσίασαν αρκετές εταιρίες μαζικής παραγωγής. Το Mini της David Brown επιχειρεί το πάντρεμα δυο διαφορετικών κόσμων, τη γοητεία των κλασικών αυτοκινήτων με τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας σε ένα περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο-είδωλο.

Επί της ουσίας τώρα, το David Brown Mini Remastered είναι κάτι περισσότερο από ένα ανακαινισμένο κλασικό Mini. Η βρετανική φίρμα κατασκευάζει κάθε Mini Remastered από την αρχή με ειδικά κομμάτια για το αμάξωμα. Απαιτούνται σχεδόν 1.400 ώρες για να μετατραπεί ένα απλό Mini σε Mini Remastered. Τα μόνα μέρη που μοιράζονται μεταξύ του οχήματος-δότη και του τελικού προϊόντος είναι ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων. Η εταιρία δημιουργεί ένα κυριολεκτικά μαγικό σύγχρονο εσωτερικό στο Mini. Με πλούσιο δέρμα παντού και ένα νέο ταμπλό με κουμπιά από βουρτσισμένο αλουμίνιο, θυμίζει ακριβό premium όχημα του σήμερα και σε καμία περίπτωση αναπαλαίωση κλασικού. Το σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας Pioneer με δυνατότητες Apple CarPlay και Android Auto δεν θα μπορούσε να λείπει από το εσωτερικό στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Σημειώστε δε πως τα καθίσματα μπορούν επίσης να επιλεχθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις προσταγές του πλούσιου πελάτη.



Κάτω από το καπό του Mini Remastered χρησιμοποιείται ο αειθαλής τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1275 cc., ο οποίος σημειώστε πως δύναται να αυξηθεί στα 1330 cc, αποδίδοντας 96 ίππους παρακαλώ στις 6100 rpm μαζί με 123 Nm ροπής. Το βασικό μοντέλο διατηρεί τη χωρητικότητα των 1275 cc με ισχύ 80 ίππους και ροπή 117 Nm. Καλά όλα αυτά αλλά η ώρα του ταμείου αποτελεί δύσκολη στιγμή. Έτσι, η David Brown θα σας πουλήσει το καταπληκτικό Mini Remastered στην τιμή των 87.200 ευρώ, αλλά στην περίπτωση που είστε μερακλής, αυτή μπορεί να εκτοξευθεί στα 116.200 ευρώ! Πόσο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης