Και «τεσσάρα» ετοιμάζει η BMW!

Και «τεσσάρα» ετοιμάζει η BMW!

H σειρά 3 σας πέφτει κάπως μικρή αλλά η σειρά 5 βρίσκεται πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες; Μην ανησυχείτε, η BMW καταστρώνει τα μελλοντικά της πλάνα και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η παραγωγή ενός ενδιάμεσου μοντέλου που...

Και «τεσσάρα» ετοιμάζει η BMW!
H σειρά 3 σας πέφτει κάπως μικρή αλλά η σειρά 5 βρίσκεται πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες; Μην ανησυχείτε, η BMW καταστρώνει τα μελλοντικά της πλάνα και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η παραγωγή ενός ενδιάμεσου μοντέλου που θα εγκαινιάσει την σειρά 4. Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικού περιοδικού η νέα BMW θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της επόμενης σειράς 3 για την οποία μέχρι πρότινος ίσχυε πως θα βλέπαμε και έκδοση GT. Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν και τα τελευταία στοιχεία λένε πως τελικά δεν θα δούμε 3 GT (λόγω της πολυπληθούς γκάμας με saloon, station και cabrio εκδόσεις) αλλά μία νέα σειρά που θα προσεγγίζει το στιλ της 5 GT.

Έτσι, θα δημιουργηθεί η σειρά 4 που θα προσφέρει μεγαλύτερους και πιο lounge χώρους από την «τριάρα», θα είναι πισωκίνητη, θα διαθέτει τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης (σίγουρα ο νέος δίλιτρος turbo) και πετρελαίου ενώ θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση. Παρά ταύτα θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για να δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους η σειρά 4 αφού το λανσάρισμά της υπολογίζεται το 2014, περίπου δύο χρόνια μετά την εμπορική διάθεση της νέας σειράς 3.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης