Η Volvo αποκαλύπτει το όραμά της για το πληθωρικό XC100

Η Volvo αποκαλύπτει το όραμά της για το πληθωρικό XC100

Όλοι γνωρίζουμε ότι έρχεται ένα ολοκαίνουργιο Volvo XC100 – τουλάχιστον σύμφωνα με τους αντιπροσώπους της Volvo που παρείχαν πληροφορίες στην Automotive News μέσα στο 2020.

VolvoXC100
Αυτό προφανώς θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας των crossover SUV της Volvo ως η ναυαρχίδα και αναμένεται να φτάσει στις αγορές το 2023.

Σε περίπτωση όμως που προσπαθείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν ένα τεράστιο πολυτελές SUV νέας κοπής της Volvo, ο Kevin Goldwasser στοχεύει να ρίξει τροφή στη φαντασία σας με τα ανεπίσημα σχέδια του γύρω από το ιδιαίτερο επερχόμενο XC100. Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram ήταν προϊόντα της πρακτικής του Exterior Design στη Volvo, η οποία έλαβε χώρα από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn.

Ωστόσο, μην θεωρείτε αυτές τις αποδόσεις δεδομένες σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό έρθει στο φως της δημοσιότητας. Όπως είπαμε, είναι ανεπίσημες και αποτελούν απλώς το όραμα του Goldwasser για το πώς θα μπορούσε να είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο XC100. Πάντως το σίγουρο είναι πως δεν αποχωρίζεται το καινοτόμο στυλ της Volvo, αν και παραπέμπει περισσότερο σε μια προχωρημένη ιδέα αντί για ένα μοντέλο παραγωγής.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε στο XC100. Ενώ οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι πρόκειται για SUV με τρεις σειρές καθισμάτων όπως συμβαίνει με το XC90, μια μεταγενέστερη φήμη άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται αποκλειστικά για ένα πολυτελές τετρακίνητο όχημα δύο σειρών και τεσσάρων θέσεων.

Η πιο πρόσφατη αναφορά έκανε λόγο για ένα αμιγώς ηλεκτρικό XC100 το οποίο θα υιοθετεί το λογότυπο Recharge. Για τους αμύητους, η Volvo χρησιμοποιεί το Recharge για να χαρακτηρίσει τα μοντέλα μηδενικών εκπομπών όπως δηλαδή το XC40 Recharge με αυτονομία 400 χιλιόμετρα που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι.

Δεν έχουμε ακόμη λάβει την επιβεβαίωση της Volvo για το XC100, αλλά η επερχόμενη ναυαρχίδα της σειράς των SUV αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023 και πιθανότατα να πουληθεί το 2024. Θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό τα επόμενα χρόνια, ειδικά αν η Volvo υιοθετήσει τις αποδόσεις του Goldwasser που βλέπετε εδώ. Δεν θα εκπλαγούμε πάντως αν η σκανδιναβική αυτοκινητοβιομηχανία της Geely δεν το κάνει πράξη τελικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης