Έτσι θα είναι από μπροστά η νέα Mercedes S-Class

Έτσι θα είναι από μπροστά η νέα Mercedes S-Class

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, το “Meet Mercedes Digital” είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνιών όπου η Mercedes-Benz θα χρησιμοποιεί πλέον σε τακτική βάση για να μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με μελλοντικά προϊόντα και επιχειρηματικές δράσεις.

Mercedes-s-class-teaser-tsiro-1000
Μια πρώτη συνέντευξη εκτυλίχθηκε με τον υπεύθυνο ενημέρωσης της Mercedes, Yasmine Blair ως οικοδεσπότη, και τον CEO της Daimler, Ola Källenius, ως βασικό επισκέπτη. Αν και δεν ακούστηκε τίποτα αξιομνημόνευτο, η συγκεκριμένη διαδικασία στη Στουτγάρδη έγινε πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν εμφανίστηκε στο επίκεντρο το θέμα της νέας S-Class (W223). Μια teaser εικόνα έκανε εν συντομία την εμφάνισή της προκειμένου να δώσει μια γεύση του πρωτότυπου μοντέλου προ-παραγωγής. Η συνολική εμφάνιση χαρακτηρίζεται οικεία, ο σχεδιασμός του πρόσθιου άκρου της S-Class δεν θα απομακρυνθεί πολύ από τον αντίστοιχο του σημερινού μοντέλου, αλλά ταυτόχρονα, η νέα ναυαρχίδα θα υιοθετήσει ένα πιο μοντέρνο πρόσωπο προσαρμόζοντας το σχεδιασμό των προβολέων από τις CLS και E-Class FL.

Ο Ola Källenius είπε λίγα λόγια για το επερχόμενο μοντέλο της εταιρείας, αποκαλώντας το «τεχνολογικό tour de force». Είχε μάλιστα την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου προ-παραγωγής κινούμενο μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες στην Autobahn και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο εκλεπτυσμένο ήταν, αναφέροντας ότι θα προσφέρει «πολύ γαλήνιες και ήσυχες διαδρομές». Ο επικεφαλής της Daimler συνέχισε λέγοντας «ο προκάτοχός της S-Class έβαλε ψηλά τον πήχη, ωστόσο η νέα γενιά θα είναι πραγματικά ξεχωριστή».

Η νέα S-Class θα κάνει το ντεμπούτο της προς τα τέλη του έτους. Επιπλέον, ο Ola Källenius επιβεβαίωσε πως η ηλεκτρική έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2021 ως EQS, μετά το πρωτότυπο που είδαμε πριν από λίγους μήνες. Τα μοντέλα E-Class Coupe και Convertible facelift του 2021 εμφανίστηκαν επίσης. Κρίνοντας από τη μάσκα Panamericana, θα έχουμε με το καλημέρα και έκδοση AMG E53. Ο Ola Källenius εκθείασε μάλιστα το νέο σχεδιασμό του τιμονιού.

Το επίσημο ντεμπούτο αυτών των δύο αυτοκινήτων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σύντομα στην προαναφερθείσα ψηφιακή πλατφόρμα Meet Mercedes Digital.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης