Στα ύψη το ενδιαφέρον για τη Ford Mustang Mach-E

Στα ύψη το ενδιαφέρον για τη Ford Mustang Mach-E

Πέραν κάθε προσδοκίας είναι η απήχηση της νέας ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E, καθώς μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της οι προπαραγγελίες που έχουν δοθεί ξεπερνούν τις 32.000 μονάδες

Ford-Mustang-Mach-E34567654
Η υποδοχή ενός SUV και μάλιστα ηλεκτρικού με το θρυλικό όνομα της Mustang ήταν σχετικά μουδιασμένη από τους φανατικούς φίλους του διάσημου αμερικάνικου pony car.
Ωστόσο όλα δείχνουν πως η Ford έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού καθώς μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες η εταιρία έχει δεχθεί ήδη 32.000 προπαραγγελίες, όταν μάλιστα κάθε μια από αυτές συνοδεύεται από προκαταβολή 500 δολαρίων.



Σύμφωνα με πληροφορίες από συζητήσεις στο forum της σελίδα Mach E Club ο αριθμός των παραγγελιών αυξάνεται συνεχώς ενώ φαίνεται πως οι παραγγελίες για πελάτες ξεκίνησαν μετά το νούμερο 4.000 κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως η παραγωγή των αρχικών 4.000 μονάδων της Mach-E θα διατεθεί στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της Ford.




Τα στατιστικά δείχνουν πως οι προπαραγγελίες έρχονται από όλες τις διεθνείς αγορές δείχνοντας πως η Mach-E δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στην αμερικάνικη αγορά. Θυμίζουμε πάντως πως η Ford έχει σημειώσει στο παρελθόν πως στόχος της είναι να πετύχει μια παραγωγή 50.000 μονάδων το χρόνο κάτι που σημαίνει πως η ζήτηση συνεχιστεί με αντίστοιχη ένταση πολύ σύντομα θα εξαντληθεί η παραγωγή της πρώτης χρονιάς του μοντέλου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης