Η ηλεκτρική Mustang Mach-E και σε pick-up

Η ηλεκτρική Mustang Mach-E και σε pick-up

Η έλευση της Mustang Mach-E έχει πυροδοτήσει την φαντασία αρκετών σχεδιαστών και ήδη το ηλεκτρικό SUV της Ford κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε ψηφιακή απεικόνιση ως pick-up

mustang-e-truck456765_1
Ίσως οι φανατικοί οπαδοί της Mustang να προσπαθούν ακόμα να συμβιβαστούν με την ιδέα πως το διάσημο pony car έχει πλέον στην γκάμα του ένα ηλεκτρικό μοντέλο και μάλιστα SUV όμως είμαστε σίγουροι πως το αμερικάνικο κοινό θα υποδεχθεί την τελευταία έμπνευση του γνωστού ψηφιακού σχεδιαστή Aksyonov Nikita με ιδιαίτερη θέρμη.

Μιλάμε φυσικά για το σχέδιο που παντρεύει την ηλεκτρική Mustang Mach-E με ένα από τα δημοφιλή είδη οχημάτων στις ΗΠΑ, αυτό των pick-up. Αν και δεν πρόκειται για κάποια επίσημη πρόταση της Ford είναι σίγουρο πως οι άνθρωποι της εταιρίας θα λάβουν αρκετά μηνύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να εξετάσουν την πιθανότητα υλοποίησης μιας τέτοιας ιδέας. Ειδικά δε, μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η παρουσίαση του ηλεκτρικού pick-up της Tesla από το οποίο η αντίστοιχη έκδοση της Mustang Mach-E είναι ασύγκριτα πιο καλαίσθητη.


Άλλωστε η Ford έχει μια μακρά παράδοση σε αυτή την κατηγορία ειδικά με το F-150, ένα από τα πιο διάσημα pick-up όλων των εποχών. Μάλιστα ειδική θέση στις καρδιές όσων αγαπούν τις υψηλές επιδόσεις έχει η έκδοση Raptor που συνδυάζει στο πιο υψηλό επίπεδο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα με την απόδοση. Η pick-up παραλλαγή λοιπόν της Mustang Mach-E θα αποτελούσε μια εξαιρετική απόδοση αυτού του χαρακτήρα στη νέα ηλεκτρική εποχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης