Leasing αυτοκινήτου: Αλήθειες και… μύθοι

Leasing αυτοκινήτου: Αλήθειες και… μύθοι

Η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν αφορά μόνο τους επαγγελματίες και τις εταιρίες, αλλά και τους ιδιώτες - Διαβάστε γιατί 

automobile-automotive-autumn-228094
Στο άκουσμα του όρου «leasing αυτοκινήτου» ο συνειρμός που ακολουθεί είναι ότι πρόκειται για μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τους επαγγελματίες και τις εταιρείες. Αυτό που γίνεται αντιληπτό όλο και περισσότερο, είναι ότι η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου αφορά και τους ιδιώτες. Πρόκειται για μια εναλλακτική επιλογή που ελκύει παγκοσμίως τους οδηγούς, ειδικά τα τελευταία χρόνια των οικονομικών δυσκολιών, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης αυτοκινήτου σε οικονομικές και προσιτές τιμές, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Πιο συγκεκριμένα, το leasing αφορά στημίσθωση αυτοκινήτου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από 2 έως και 5 χρόνια με τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό που ο κάθε οδηγός επιθυμεί. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα απόκτησής του με την καταβολή ενός προσυμφωνημένου ποσού στο τέλος της σύμβασης ή να γίνει νέα μίσθωση νέου καινούργιου οχήματος.

Στο leasing καταβάλλεται ένα μηνιαίο μίσθωμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και όλο το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου (εκτός του κόστους του καυσίμου), δηλαδή οι δαπάνες χρήσης, service, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές και πολλά άλλα. Αντίθετα, στην αγορά αυτοκινήτου, στο ποσό που καταβάλλεται είτε ολόκληρο είτε με δόσεις, δεν περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα που διαμορφώνουν το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου και τα οποία επιβαρύνουν επιπλέον τον αγοραστή/ιδιοκτήτη κατά τα έτη κατοχής του.

Επιπλέον, ενώ με την ιδιοκτησία η αξία του αυτοκινήτου σταδιακά φθίνει από την πρώτη κιόλας ημέρα, το leasing δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 με 5 χρόνια, με διαθέσιμα τα νεότερα μοντέλα της αγοράς.

Ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι από τους κυριότερους που υιοθετούν όλες τις εξελίξεις/λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία. Στην ανερχόμενη, παγκόσμια, τάση λοιπόν των συνδρομητικών– all inclusive υπηρεσιών, το leasing είναι ιδανικό για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την οδήγηση ενός καινούριου αυτοκινήτου, ακριβώς όπως το επιθυμούν από άποψη αισθητικής, επιδόσεων, είδους καυσίμου και updated in-car τεχνολογίες, καταβάλλοντας απλά ένα μηνιαίο μίσθωμα.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές της Avis Leasing οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς, για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Και για εσάς που επιθυμείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά με βάση το μίσθωμα που θέλετε να καταβάλλετε και τις ανάγκες σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας αυτοκίνητο εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης