Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε ένα πρωτότυπο Golf R με προστατευτικές ποδιές και αυξημένο ύψος σε δοκιμές στο Nürburgring κάνοντας σαφές πως η VW ετοιμάζει μια εκτός δρόμου έκδοση του καυτού hatchback.
Η πίστα του Nürburgring άνοιξε ξανά έπειτα από τη χειμερινή περίοδο και οι άνθρωποι της Volkswagen έπιασαν δουλειά καθώς ένα πρωτότυπο Golf R με αρκετές ιδιαιτερότητες στο αμάξωμα εντοπίστηκε να κάνει γύρους στην πίστα.
Το λευκό πρωτότυπο έχει μεγάλο άνοιγμα στον εμπρός προφυλακτήρα, με μεγάλους αεραγωγούς. Οι θόλοι των τροχών έχουν μαύρο προστατευτικό πλαστικό και φαίνεται ότι το ύψος του από το έδαφος είναι αυξημένο σε σχέση με την κανονική έκδοση R.
Επίσης, φαίνεται ότι και οι τροχοί του είναι μεγαλύτερης διάστασης, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι η τάπα του ρεζερβουάρ είναι ελαφρώς προτεταμένη από το αμάξωμα. Η όλη εικόνα του πρωτότυπου Golf R παραπέμπει σε μια έκδοση με εκτός δρόμου ύφος. Άλλωστε ο Όμιλος Volkswagen έχει δοκιμάσει μια τέτοια συνταγή ακόμα και σε sportscars δημιουργώντας την Lamborghini Huracán Sterrato και την Porsche 911 Dakar, οπότε ενδέχεται να πράξει το ίδιο και για το Golf.
Οι συνάδελφοι του γερμανικού auto motor und sport επικοινώνησαν με στελέχη της Volkswagen για να μάθουν λεπτομέρειες αλλά η απάντησή τους ήταν ότι «ένα τέτοιο όχημα δεν βρίσκεται στα σχέδια αυτή τη στιγμή».
Σε περίπτωση που όντως δεν πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας έκδοσης του Golf R, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνουν δοκιμές εξέλιξης του νέου T-Roc R, χρησιμοποιώντας το αμάξωμα του πρώτου σαν άλλο καμουφλάζ.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.