Θα δούμε ηλεκτρική Ford Mustang;

Θα δούμε ηλεκτρική Ford Mustang;

Καθώς η Ford έχει ήδη ξεκινήσει να ενισχύει το ηλεκτρικό της χαρτοφυλάκιο αυξάνονται και τα ερωτηματικά για το αν τελικά θα προσθέσει σε αυτό και την κλασική κουπέ Mustang

Ford_Mustang__2_
Η Ford, έχει δημιουργήσει πλέον μια ικανή γκάμα αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων για το αγοραστικό κοινό της. Ωστόσο πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες διαθέτουν ήδη ή προγραμματίζουν να παρουσιάσουν αμιγώς ηλεκτροκίνητα supercar ή hypercar μοντέλα.
Η Ford ακολούθησε μια μέση οδό αναφορικά με το συνδυασμό της Mustang με την ηλεκτροκίνηση. Η Mustang Mach-E είναι ένα ηλεκτροκίνητο crossover/SUV το οποίο φέρει το ιστορικό όνομα αλλά δεν είναι «φυσικός απόγονός» της. Με αυτό ως δεδομένο, και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης και των μπαταριών, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της Mustang. Θα υπάρξει;
Σύμφωνα με τον Τζιμ Φάρλι, Διευθύνων Σύμβουλο της Ford, η απάντηση είναι αρνητική. Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, απέρριψε αυτή την πιθανότητα. «Μπα, πιθανότατα όχι» ήταν τα λόγια του όταν ρωτήθηκε σχετικά. Αντιθέτως, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί μια έκδοση της Mustang με υβριδικής διάταξης κινητήρα. Όπως είπε: «Θα μπορούσε να υπάρξει μια εξηλεκτρισμένη Mustang και να είναι κορυφαία; Ναι!».
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Ford παρουσίασε την Mustang GTD μια έκδοση του μοντέλου τη οποία βασίζεται στο αγωνιστικό Mustang GT3 με το οποίο η εταιρεία θα συμμετέχει στον θρυλικό αγώνα «24 Ώρες του Le Μans» το 2024, στη συγκεκριμένη κατηγορία (GT3).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης