Μία Lamborghini Urus με εντυπωσιακή εμφάνιση

Μία Lamborghini Urus με εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο βελτιωτικός οίκος Carbon Pro παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα που βασίζεται στη Lamborghini Urus.

230904133900_Lamborghini-Urus-Carbon-Pro_I

Οι ιδιοκτήτες πολυτελών οχημάτων, supercar και hypercar μοντέλων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι από τους καλύτερους πελάτες των αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και των εταιρειών βελτιώσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εταιρεία Carbon Pro με έδρα το Ντουμπάι. Το τελευταίο δημιούργημα της αφορά ένα άκρως εντυπωσιακό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει προσθήκες από ανθρακονήματα, οι οποίες προορίζονται για τις Lamborghini Urus S και Urus Performante.

Στόχος είναι να δοθεί μία διαφορετική εικόνα στο πολυτελές ιταλικό SUV επιδόσεων, με σκοπό να το κάνουν να διαφέρει από τις υπόλοιπα που κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες στους δρόμους του Ντουμπάι.

Όπως ανακοινώνει η Carbon Pro, έχει δημιουργήσει πρόσθετες επιφάνειες οι οποίες τοποθετούνται στο καπό, στην οροφή, στη μάσκα, στους θόλους των φτερών, στα μαρσπιέ και στους προφυλακτήρες.

Στον εμπρός προφυλακτήρα, τοποθετείται πλαίσιο από ανθρακονήματα στο σημείο που βρίσκεται το ραντάρ του συστήματος ελέγχου για οχήματα και άλλους χρήστες του δρόμου και προειδοποίησης του οδηγού, όπως και splitter. Πίσω, οι άνθρωποι της Carbon Pro δημιούργησαν και πρόσθετα στοιχεία που ενσωματώνονται στον προφυλακτήρα, πάνω και κάτω από τον εκεί αεροδυναμικό διαχύτη.

Τέλος, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν μεταξύ οκτώ διαφορετικών στυλ εμφάνισης των ανθρακονημάτων για το αυτοκίνητό τους, όπως και της περίπτωσης να είναι ματ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης