Στη Σαγκάη θα παρουσιαστεί το Smart #3

Στη Σαγκάη θα παρουσιαστεί το Smart #3

Η Smart επεκτείνει τη γκάμα της και μετατρέπεται ταχέως σε μία εταιρεία η οποία θα έχει πλέον εκτός των άλλων και μεγαλύτερων διαστάσεων αυτοκίνητα.

230323114510_Smart-3_I
Τα στελέχη τής Smart έχουν ανακοινώσει ότι σκοπεύουν να παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο τους κάθε χρονιά, μέχρι το 2027. Η αρχή έγινε πέρυσι με την παρουσίαση του #1 και εφέτος θα είναι η σειρά του #3.

Το νέο όχημα θα επιδειχθεί στο κοινό στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης, με την επίσημη παρουσίασή του να έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου.

Το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο είναι crossover και το αμάξωμά του παραπέμπει σε coupé, στο πίσω μέρος του. Το αυτοκίνητο, στην τελική μορφή του, εμφανίστηκε στον Τύπο τον περασμένο Νοέμβριο μέσω διαρροής φωτογραφιών του οι οποίες κατατέθηκαν από τη Smart στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας για να πάρει τις σχετικές εγκρίσεις από αυτό.



Σε δήλωσή του ο Dirk Adelmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Ευρώπης, δήλωσε σχετικά στην Automotive News Europe: «(Το #3») Θα είναι μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο και πιο σπορτίφ», θέλοντας να προσδιορίσει την ταυτότητα και το στυλ τού καινούργιου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κινεζικό Τύπο, οι κατά προσέγγιση διαστάσεις τού Smart #3 είναι 4.400 χλστμ. σε μήκος, το πλάτος του φτάνει τα 1.800 χλστμ. και το ύψος του τα 1.600 χλστμ. Σε ό,τι αφορά στο μεταξόνιό του είναι 2.785 χλστμ. 


Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ακριβή στοιχεία που να αφορούν στη χωρητικότητα των μπαταριών του, ούτε και στη μέγιστη ισχύ του. Αναφορικά με την τελευταία, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν, η δικίνητη εκδοχή του θα αποδίδει 154 ίππους, ενώ η τετρακίνητη 272 ίππους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης