Τι θα λέγατε για μια 5θυρη Ford Mustang;

Τι θα λέγατε για μια 5θυρη Ford Mustang;

Η πρόταση ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή δείχνει πως μια 5θυρη coupe εκδοχή της νέας Mustang μάλλον θα έπρεπε να εξεταστεί σοβαρά από την Ford.  

Ford_Mustang_4door_coupe
Η Ford θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το πολύ δυνατό εμπορικά όνομα της Mustang και να φέρει στον κόσμο μια πεντάθυρη έκδοση που θα διεύρυνε το πεδίο επιρροής του μοντέλου προσελκύοντας και το κοινό που αναζητά περισσότερη πρακτικότητα. Άλλωστε η επιτυχία της ηλεκτρικής Mach E δηλώνει πως το όνομα Mustang έχει μια ιδιαίτερη δυναμική..
Η ιδέα μιας sedan Mustang δεν είναι καινούργια αλλά έγινε πιο ρεαλιστική όταν η Ford αποκάλυψε ένα σκίτσο ενός τέτοιου αυτοκινήτου, χωρίς να δώσει καμία σχετική πληροφορία ως λεπτομέρεια, όταν παρουσίασε την έβδομη γενιά της υπάρχουσας Mustang. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής με την υπογραφή Sugar Design, ανέλαβε δράση από εκεί και μετά, προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το καλαίσθητο συνολικό αποτέλεσμα.
Η Ford δεν θα χρειαζόταν να κάνει προσαρμογές στην μπροστινή όψη και οι αλλαγές ξεκινούν μόνο κατά μήκος των πλευρών όπου θα διακρίνονται λίγο πιο κοντές μπροστινές πόρτες, για να «χωρέσουν» στο μήκος του αυτοκινήτου και δύο ακόμα πόρτες για τους πίσω επιβάτες. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι πιο καθαρή καθώς η Sugar Design αφαίρεσε τις παραδοσιακές χειρολαβές.
Το συνολικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και πραγματικά μπορούμε να το φανταστούμε στις εκθέσεις της Ford, ακριβώς όπως το βλέπουμε στις ψηφιακές εικόνες της Sugar Design. Ίσως αυτό να είναι μια καλή αφορμή για να το δει και η Ford πιο ζεστά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης