Αυξημένη αυτονομία στα Opel Corsa-e και Mokka-e

Αυξημένη αυτονομία στα Opel Corsa-e και Mokka-e

Συγκεκριμένα, η αυτονομία των Corsa-e και Mokka-e κατά τον WLTP1 σκαρφαλώνει στα 359 και 338 χιλιόμετρα αντίστοιχα.

Opel-Mokka-e-1
Αυτό επετεύχθη κυρίως χάρη στη βελτιστοποίηση της αντλίας θερμότητας, του μειωτήρα κιβωτίου αλλά και των νέων ελαστικών.

Με μία φόρτιση της μπαταρίας, το Opel Corsa-e, που παρουσιάστηκε το 2019, μπορεί τώρα να καλύψει μέχρι 359 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, αύξηση περίπου 7%.

Η αυτονομία του Mokka-e, που άρχισε να πωλείται το 2020 και πιο πρόσφατα απέσπασε το διάκριση «Χρυσό Τιμόνι 2021», έχει αυξηθεί σε 338 χλμ (WLTP).

Οι αυξήσεις της αυτονομίας έχουν επιτευχθεί, μεταξύ άλλων, χάρη στη βελτιστοποίηση των συστημάτων HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) και των συστημάτων κίνησης των Opel Corsa-e και Opel Mokka-e.

Η απόδοση της αντλίας θερμότητας, που θερμαίνει και ψύχει το εσωτερικό και περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό και των δύο μοντέλων, είναι τώρα μεγαλύτερη. Οι αντλίες θερμότητας είναι πιο αποδοτικές από τα συμβατικά συστήματα HVAC, καθώς καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τη μπαταρία, προς όφελος της αυτονομίας. Οι πελάτες θα παρατηρήσουν τη βελτίωση κυρίως όταν οδηγούν τους χειμερινούς μήνες.

Η γκάμα της φίρμας θα εξηλεκτριστεί πλήρως έως το 2024. Η Opel θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τομέα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη από το 2028.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης