Ένα Daihatsu που θα ήθελε να είναι Land Rover Defender

Ένα Daihatsu που θα ήθελε να είναι Land Rover Defender

Στην Ιαπωνία, η DAMD επεμβαίνει στο Daihatsu Taft με ένα κιτ που το ονομάζει «Little D» και του δίνει «άρωμα» από Land Rover.

Daihatsu_Taft_Little_D_1

Για να φτάσει να θυμίζει σε κάτι το Land Rover Defender (εξ ου και το «Little D») η ιαπωνική εταιρεία αλλάζει λίγο την αισθητική του μοντέλου με βαφές και αυτοκόλλητα. Οι κυριότερες αλλαγές είναι η νέα μάσκα εμπρός, ο προφυλακτήρας και η βαφή της οροφής που ακολουθούν το σχεδιασμό του κλασικού βρετανικού εκτός δρόμου μοντέλου. Τα γράμματα στην άκρη του καπό εμπρός, γράφουν το "LITTLE D" με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν που η Land Rover «στολίζει» τα μοντέλα της. Υπάρχει ακόμη και ένα μικρότερο, πράσινο σχήμα οβάλ που θυμίζει το έμβλημα που όμως αντί για Land Rover, γράφει Little D στη γωνιά της μάσκας.


Στο πλάι, η DAMD προσφέρει με αυτοκόλλητο την British Union Jack και το μήνυμα «Adventure of a Lifetime». Στις εικόνες που έχει δώσει για την προώθηση της πρότασής της η DAMD, φαίνεται και η σχάρα οροφής με τις ξύλινες πινελιές που κάνουν λίγο πιο ρουστίκ συνολικά την εμφάνιση του μοντέλου. Στο εσωτερικό, η εταιρεία προσφέρει πράσινο καρό ύφασμα στα καθίσματα με μαύρες άκρες βινυλίου. Διατίθενται επίσης χρώματα γκρι και βασιλικού κόκκινου μοτίβου. Αξίζει να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν, η DAMD έχει προσφέρει αντίστοιχη πρόταση επεμβάσεων για την εμφάνιση του νέου Suzuki Jimny.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης