Το εντυπωσιακό Genesis GV70

Το εντυπωσιακό Genesis GV70

Η Genesis αναμένεται να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες το δεύτερο SUV μοντέλο στη γκάμα της, G70.

200929123158_Genesis-GV70-1
Ήδη οι πρώτες εικόνες του συγκεκριμένου μοντέλου βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας και από αυτές διαπιστώνουμε ότι το GV70 θα διαθέτει ένα αμάξωμα με κόμπακτ διαστάσεις, όντας μικρότερο από το ήδη υπάρχον Genesis GV80.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας ακολούθησαν και εδώ την φιλοσοφία «Athletic Elegance» με κυρίαρχα στοιχεία την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα, τα νέα τετραπλά φωτιστικά σώματα «Quad Lamps» και την υιοθέτηση μεγάλων σε διάμετρο αεραγωγών. Επίσης, τη δυναμική του αμαξώματος του νέου GV70 ενισχύουν οι μικροί πρόβολοι, οι μικρές γυάλινες πλαϊνές επιφάνειες ανάμεσα στις κολόνες C και D, καθώς και το χαμήλωμα της οροφής.

Κλείσιμο
Το νέο GV70 βασίζεται στην αρχιτεκτονική του σεντάν G70, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει δύο μοτέρ, με βασική επιλογή τον τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο των 2,0 λίτρων. Το συγκεκριμένο σύνολο θα έχει ισχύ 255 ίππους, ενώ για αυτούς που θέλουν κάτι πιο δυνατό, θα υπάρχει και κορυφαία έκδοση με τον V6 twin-turbo κινητήρα GDI των 3,3 λίτρων με την ισχύ να φτάνει τους 370 ίππους. Αμφότεροι οι κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς, με τετρακίνητες εκδόσεις να διατίθενται προαιρετικά.
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του GV70, παρά μόνο το ότι θα λάβει χώρα στη Ν. Κορέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης