Αποκάλυψη για το νέο VW Golf R

Αποκάλυψη για το νέο VW Golf R

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο VW Golf R κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nurburgring χωρίς ίχνος καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας την τελική του εικόνα.

golfr_0515678987654
Ακόμα και αν το λογότυπο R δεν είναι εμφανές σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το Golf με την επιθετική εμφάνιση και τα μεγάλα φρένα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Nurburging χωρίς καθόλου καμουφλάζ είναι το νέο R.
Η επιβεβαίωση γι’αυτό έρχεται άλλωστε από την εικόνα του εσωτερικού όπου φαίνονται τα μπάκετ καθίσματα με το λογότυπο R στην πλάτη. Πλέον λοιπόν έχουμε μια σαφέστατη εικόνα για το κορυφαίο Golf που όχι μόνο θα πάρει τη σκυτάλη από τον προκάτοχό του αλλά όλα δείχνουν πως θα επιχειρήσει την είσοδο στην κατηγορία των hyper-hatch με μια υβριδική έκδοση R+ που θα αγγίζει τους 410 ίππους.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το κανονικό Golf R θα αποτελεί μια συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή του προκατόχου του. Ο 2.0λιτρος TSI αναμένεται πως θα φθάνει τους 335 ίππους που θα φθάνουν σε όλους τους τροχούς μέσω την πιο πρόσφατης γενιάς της τετρακίνησης 4Motion ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα ανήκει και η ενεργητική ανάρτηση DCC.

Οι πρόσφατες αποκαλυπτικές εικόνες δείχνουν πως το R θα έχει την κατάλληλη εμφάνιση με βαθύτερους προφυλακτήρες, μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα εμπρός, πίσω διαχύτη και τετραπλή απόληξη εξάτμισης καθώς και μια αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελούν επίσης τα μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενα με τις δαγκάνες σε μπλε απόχρωση όπως έχουμε συνηθίσει έως τώρα στα μοντέλα R.
Κλείσιμο
Το σημαντικό νέο έχει να κάνει όμως με την πολύ πιθανή πλέον υλοποίηση της έκδοση R+ η οποία θα αποτελέσει άμεσο αντίπαλο των Mercedes-AMG A45 και Audi RS3 καθώς αναμένεται να έχει υβριδική μονάδα ισχύος με 410 ίππους. Πάντως οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο project αναμένει το τελικό πράσινο φως από τη διοίκηση της VW και σε περίπτωση που εγκριθεί θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2023.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης