Η συνταγή της ημέρας. Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι. Το μενού της εβδομάδας (3/3 έως 9/3)
Η συνταγή της ημέρας. Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι. Το μενού της εβδομάδας (3/3 έως 9/3)
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς
Καθαρά Δευτέρα 3/3
Παραδοσιακό χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Μια κλασική και αγαπημένη συνταγή με χταπόδι για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας.
Τρίτη 4/3
Μοσχαράκι σαν χιουνκάρ αλλά με χούμους
Ακούγοντας τη λέξη «ρεβίθια» το μυαλό μας πάει αμέσως στο χούμους. Εδώ ετοιμάζουμε το κλασικό χούμους με την προσθήκη ψητού κουνουπιδιού, που σερβίρεται με πικάντικο μοσχαράκι και γίνεται το πιο comfort food που θα μπορούσε κανείς να απολαύσει στο καθημερινό του τραπέζι.
Διαβάστε ολόκληρο το μενού της εβδομάδας στο cantina.protothema.gr
Παραδοσιακό χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Μια κλασική και αγαπημένη συνταγή με χταπόδι για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας.
Τρίτη 4/3
Μοσχαράκι σαν χιουνκάρ αλλά με χούμους
Ακούγοντας τη λέξη «ρεβίθια» το μυαλό μας πάει αμέσως στο χούμους. Εδώ ετοιμάζουμε το κλασικό χούμους με την προσθήκη ψητού κουνουπιδιού, που σερβίρεται με πικάντικο μοσχαράκι και γίνεται το πιο comfort food που θα μπορούσε κανείς να απολαύσει στο καθημερινό του τραπέζι.
Διαβάστε ολόκληρο το μενού της εβδομάδας στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα