Νικόλας Στράγγας: Από τα μακαρόν στο σουβλάκι
Νικόλας Στράγγας: Από τα μακαρόν στο σουβλάκι
Εν μέσω πανδημίας, ο Ελληνας pastry chef ανοίγει στην Κοπεγχάγη το δικό του μαγαζί με οργανικό σουβλάκι που θα λέγεται «Οpa by Strangas».
Είναι Πειραιώτης, αλλά δηλώνει ορκισμένος ΠΑΟΚτσής. Έχτισε ένα ισχυρό brand με τα γλυκά του, αλλά αποφασίζει στα 44 του να κάνει νέα επιχειρηματική κίνηση και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον χώρο του streetfood ανοίγοντας στη Δανία, τη Μέκκα της γαστρονομίας με τα κορυφαία εστιατόρια στον κόσμο, ένα μαγαζί που θα θυμίζει Ελλάδα, από το όνομά του μέχρι το σουβλάκι του. Είναι άκρως επικοινωνιακός και ο λόγος του έχει πάντα ένα χαμόγελο.
Νικόλας Στράγγας, ο μάστορας των macarons
Ο ίδιος περιμένει με αγωνία να ανοίξουν, γύρω στις 10 Μαΐου, και, απ’ ό,τι μου εξηγεί, ήταν μια κίνηση που την προετοίμαζε σχεδόν έναν χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Νικόλας Στράγγας, ο μάστορας των macarons
Ο ίδιος περιμένει με αγωνία να ανοίξουν, γύρω στις 10 Μαΐου, και, απ’ ό,τι μου εξηγεί, ήταν μια κίνηση που την προετοίμαζε σχεδόν έναν χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα