After Sales Service Autogas Tsopelogiannis

Το εξειδικευμένο τμήμα Service της Autogas Tsopelogiannis δημιουργήθηκε για να φροντίζει αυτοκίνητα με συστήματα LPG&CNG κάθε τύπου ή μάρκας

After Sales Service Autogas Tsopelogiannis
Εδώ θα βρείτε τις λύσεις και τη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να παραμείνει σε τέλεια κατάσταση για πολλά χρόνια και χωρίς πολλά έξοδα. Με ξεχωριστές εγκαταστάσεις, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος του service είναι εδώ για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Γιατί πρέπει να κάνω service;

Γιατί ναι μεν τοποθετήσατε σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου για τη μεγάλη εξοικονόμιση που προσφέρει, πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ένα κακοσυντηρημένο σύστημα όχι μόνο δεν αποδίδει όσα υπόσχεται αλλά συντομεύει και τη ζωή του κινητήρα.
Κλείσιμο

Πόση ώρα διαρκεί και τι θα πληρώσω;

Μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 10 ώρες, ανάλογα τι περιλαμβάνει. Για να επιλέγετε service ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας και να γνωρίζετε από πριν τι και πόσο θα πληρώσετε, η Autogas Tsopelogiannis διαθέτει τα προγράμματα Total Care στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα ανταλλακτικά και την εργασία.

Τι άλλο μου προσφέρει η Autogas Tsopelogiannis;

ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο 18 σημείων, Προπληρωμένα πακέτα με έκπτωση 30%, ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια, Παραλαβή-Παράδοση στο σπίτι σας, Αυτοκίνητο Αντικατάστασης, ΔΩΡΕΑΝ εποχιακούς ελέγχους όπως ο καλοκαιρινός έλεγχος Air Condition. Επιπλέον, προετοιμάζουν το αυτοκίνητό σας  να περάσει από τα εγκεκριμένα ΚΤΕΟ και αν δεν προλαβαίνετε, το κάνουν εκείνοι για εσάς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με δυο λόγια, το service της Autogas Tsopelogiannis είναι δίπλα σας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί:
www.tsopelogiannisaftersales.gr
www.tsopelogiannisautogas.gr


ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Λ. Τατοϊου 101,
210 2835840

AFTER SALES SERVICE
Λ. Τατοϊου 89,
210 2835840

ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Λ. Βουλιαγμένης 70,
210 9626633

AFTER SALES SERVICE
Λ. Βουλιαγμένης 70Α
210 9626633
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης