Προετοιμάστε το αυτοκίνητο για το χειμώνα

Οι δρόμοι της οικονομίας οδηγούν στην Autogas Tsopelogiannis

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Tsopelogiannis δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985 ενώ δεν σταματά να εγκαθιστά συστήματα υγραεριοκίνησης σε χιλιάδες οδηγούς που θέλουν να μειώσουν τα έξοδά τους, απολαμβάνοντας και πάλι το αυτοκίνητο τους σαν παιδί

After Sales Service Autogas Tsopelogiannis

Το εξειδικευμένο τμήμα Service της Autogas Tsopelogiannis δημιουργήθηκε για να φροντίζει αυτοκίνητα με συστήματα LPG&CNG κάθε τύπου ή μάρκας

Σπασμένο παρμπρίζ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass®

Πολλές φορές ένα φαινομενικά απίθανο περιστατικό (όπως ένα μικρό πετραδάκι, η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, η πτώση ενός κλαδιού κα) είναι αρκετό για να δημιουργήσει μία μικρή ή μεγαλύτερη ζημιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. 

Συμβουλές: Έλεγχος Κρυστάλλων

Ελέγξτε και φορντίστε τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και άρα βοηθούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας να είστε ασφαλείς σε κάθε διαδρομή σας!

Με 4x4 και με 4x2 στα χιόνια...

Πώς συμπεριφέρεται ένα προσθιοκίνητο, ένα πισωκίνητο και ένα τετρακίνητο όχημα στο χιόνι; Τι θα πρέπει να ξέρουμε;

1
Ποια είναι η σωστή θέση οδήγησης

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι σχεδόν το 50% των οδηγών υποφέρει από το Σύνδρομο Συνεχούς Οδήγησης;

2
Ένα Pirelli για κάθε... ανάγκη

Εδώ και περισσότερα από 140 χρόνια η εταιρεία ελαστικών Pirelli σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα προϊόντα, που εστιάζουν σε τομείς όπως η ασφάλεια, η ποιότητα και η τεχνολογία αιχμής.