Όταν το βουνό πάει στον Μωάμεθ…

Όταν το βουνό πάει στον Μωάμεθ…

Το σπάσιμο σε παρμπρίζ μπορεί πολλές φορές να αποτελέσει πονοκέφαλο! 

Όταν το βουνό πάει στον Μωάμεθ…
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, σε όποιο κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας  ή ό,τι όχημα και να έχετε, υπάρχει λύση. 



Κλείσιμο
Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου το σπάσιμο είναι  σε σημείο όπου δεν επιτρέπει ασφαλή οδήγηση ή ο χρόνος σας πιέζει και δεν μπορείτε να οδηγήσετε, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε! Απλά καλείτε την κινητή εξυπηρέτηση της ΦΙΛΗΣGlass
 και αυτή έρχεται στο χώρο σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!



Στο σπίτι ή στο γραφείο σας, η ΦΙΛΗΣGlass® είναι πάντα δίπλα σας, για τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση! 



Η ΦΙΛΗΣGlass® διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι η ποιότητα εργασιών που εκτελούνται μέσω αυτών είναι άριστη και εφάμιλλη με αυτή των καταστημάτων. Μέσω αυτώνμπορούν να φτάνουνεκεί που σας διευκολύνει, προκειμένου να εκτελεστείη επιθυμητή εργασία: επισκευής, αντικατάστασης κρυστάλλουκ.ο.κ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας χώρος ασφαλούς στάθμευσης της Κινητής Μονάδας και στέγαστρο σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς.



Η υπηρεσία των κινητών μονάδων της ΦΙΛΗΣGlass  αποτελεί την ιδανική λύση για περιπτώσεις όπου βρίσκεστε μακριά από το κοντινότερο κατάστημα ή ακόμη και για περιπτώσεις όπου η μετακίνηση του αυτοκινήτου σας δεν είναι εφικτή. Στο www.filisglass.com μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την δυνατότητα της κινητής εξυπηρέτησης και να κλείσετε onlineτο ραντεβού σας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης