Συμβουλές: Έλεγχος Κρυστάλλων

Συμβουλές: Έλεγχος Κρυστάλλων

Ελέγξτε και φορντίστε τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και άρα βοηθούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας να είστε ασφαλείς σε κάθε διαδρομή σας!

Συμβουλές: Έλεγχος Κρυστάλλων
Τα χτυπηματάκια στο παρμπρίζ δεν είναι και τόσο αθώα!

Ένας δυνατός κραδασμός, από λακκούβα ή σαμαράκι στο δρόμο, είναι αρκετός για να καταλήξει το μικρό χτύπημα, σε ολόκληρη ρωγμή. Με την υπηρεσία της
επισκευής παρμπρίζ που προσφέρει η ΦΙΛΗΣGlass τα μικρά χτυπήματα διορθώνονται  και το κρύσταλλο απανέρχεται στην αρχική του κατάσταση και αντοχή. Η επισκευή είναι η αμεσότερη και οικονομικότερη λύση σε σχέση με την αντικατάσταση. Οδηγείστε κατευθείαν σε ένα από τα καταστήματά της ΦΙΛΗΣGlass ή ζητήστε να έρθουν εκείνοι σε εσάς με τις
κινητές μονάδες εξυπηρέτησης
Κλείσιμο
που διαθέτουν και… σε 30 λεπτά το παρμπρίζ σας θα είναι έτοιμο. 

Έπιασαν τα κρύα – καλοριφέρ αυτοκινήτου:

Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας μπορεί να κάνει ένα χτύπημα στο παρμπρίζ να ανοίξει (συστολή-διαστολή).  Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο, ένα παραμελημένο χτυπηματάκι να καταλήγει σε ρωγμή, λίγα λεπτά αφότου έχει ανοιχτεί  το καλοριφέρ του αυτοκινήτου.
Φροντίστε να επισκευάσετε το χτύπημα έγκαιρα, πριν ανοίξει και χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το παρμπρίζ... και ανοίχτε άφοβα το καλοριφέρ!  



Ασφάλεια – Σωστή τοποθέτηση – Εργαλεία:

Γνωρίζετε ότι η σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα των αερόσακων «στηρίζεται» στο παρμπρίζ?
Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι αερόσακοι βρίσκουν αντίσταση πάνω του και έτσι μπορούν να συγκρατήσουν και να προστατέψουν τους επιβάτες. Ένα παρμπρίζ που δεν είναι σωστά τοποθετημένο μπορεί κατά την σύγκρουση να ξεκολλήσει και να αποσπαστεί τελείως από το αυτοκίνητο. Σε αυτή την περίπτωση οι αερόσακοι παίρνουν ακαθόριστο σχήμα που μπορεί να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο για τους επιβάτες.  

Στην ΦΙΛΗΣGlass®,  οι τεχνίτες διαθέτουν χρόνια εμπειρίας και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Εσείς, που θα εμπιστευτείτε την ασφάλεια τη δική σας αλλά και των συνεπιβατών σας??

Ποιότητα Κρυστάλλων:

Πλέον,  βάσει νόμου, η ποιότητα όλων των εμπρόσθιων παρμπρίζ πρέπει να είναι laminated. Δηλ, να αποτελούνται από δύο στρώσεις κρυστάλλου οι οποίες ενώνονται εσωτερικά με μία μεμβράνη.  Ένα κρύσταλλο που δεν είναι laminated μπορεί, σε περίπτωση σύγκρουσης, να διασπαστεί σε μικρά θραύσματα τα οποία μπορούν να τραυματίσουν τον οδηγό θανάσιμα.
Να είστε πολύ προσεκτικοί με την ποιότητα των κρυστάλλων που τοποθετείτε στο αυτοκίνητό σας.



Βροχές – ορατότητα:

Ελέγχετε και αλλάζετε συχνά τους υαλοκαθαριστήρες σας.  Παίζουν σημαντικό ρόλο στην καλή ορατότητα του οδηγού και των συνεπιβατών. Η σωστή λειτουργία τους προσφέρει την ιδανική απομάκρυνση των νερών κατά τη διάρκεια οδήγησης με βροχή, καθώς και της βρωμιάς. Η ποιότητα του υαλοκαθαριστήρα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την διάρκεια ζωής του όπως επίσης και για την αθόρυβη λειτουργία τους. Η ΦΙΛΗΣGlass®, για μία ακόμα φορά, προσφέρει την λύση για κορυφαία ποιότητα σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιπλέον,  ένας φθαρμένος ή κακής ποιότητας υαλοκαθαριστήρας μπορεί να χαράξει την επιφάνεια του κρυστάλλου σε τέτοιο βάθος που να μην είναι δυνατή η επισκευή του.  Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, στην ΦΙΛΗΣGlass® μπορούν να σας βοηθήσουν.  Με το πρωτοποριακό σύστημα Scratch-A-way που διαθέτουν, απομακρύνονται οι γρατζουνιές τέτοιου είδους και το κρύσταλλο επανέρχεται στην αρχική αισθητική του κατάσταση. 
Εμπιστευτείτε τη δική σας ασφάλεια αλλά και των συνεπιβατών σας σε έμπειρους και εξειδικευμένους  τεχνίτες.



Αυτό που κάνει την ΦΙΛΗΣGlass να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η δέσμευση για ποιότητα και αμεσότητα αλλά και ότι η ΦΙΛΗΣGlass δίνει προτεραιότητα στην προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση, κάνοντας κάθε πελάτη να αισθάνεται μοναδικός!
Δίνοντας λύσεις σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες - όπως κλασσικά αυτοκίνητα, φορτηγά οχήματα, μηχανήματα έργου, ακόμη και τρένα - νιώθετε πραγματικά ότι η εταιρία μπορεί να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Τέλος, η εταιρία συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα με τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν. Ακόμα και σε περίπτωση που δεν σας καλύπτει η ασφάλεια, στη ΦΙΛΗΣGlass θα βρείτε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης