Σπασμένο παρμπρίζ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass®

Σπασμένο παρμπρίζ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass®

Πολλές φορές ένα φαινομενικά απίθανο περιστατικό (όπως ένα μικρό πετραδάκι, η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, η πτώση ενός κλαδιού κα) είναι αρκετό για να δημιουργήσει μία μικρή ή μεγαλύτερη ζημιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. 

Σπασμένο παρμπρίζ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass®
Γνωρίζατε ότι, κάθε χρόνο, 1 στα 10 αυτοκίνητα παθαίνουν ζημιά στο παρμπρίζ ή σε κάποιο άλλο κρύσταλλό τους; Γνωρίζατε επίσης ότι η ασφάλειά του οχήματός σας πιθανόν να σας καλύπτει ήδη για θραύση κρυστάλλων;
Όποια και να είναι η περίπτωση, ένα είναι το σίγουρο, η ΦΙΛΗΣGlass® είναι η λύση! 

Η ΦΙΛΗΣGlass® συνεργάζεται με ασφαλιστικές
εταιρείες και ανάλογα με τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν.  Ακόμα και σε περίπτωση που δεν σας καλύπτει η ασφάλεια, στη ΦΙΛΗΣGlass® θα βρείτε τις
Κλείσιμο
ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς!



Η ΦΙΛΗΣGlass*, είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων. Με τις σύγχρονες τεχνικές και την πολυετή εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα κάθε τύπου οχημάτων.
Κύριο προϊόν της είναι η επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, αλλά συμπληρωματικά υπάρχουν ακόμη:

Αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, Αντηλιακές Μεμβράνες, Αποκατάσταση Γρατζουνιών, επισκευή & αντικατάσταση Γρύλων Θυρών, Ανταλλακτικοί Καθρέφτες, Τοποθέτηση Ελαστικών σε πόρτες και πόρτ-μπαγκάζκ.α

Τα γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ), τα υλικά ανώτερης ποιότητας, τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η τεχνική κατάρτιση, επισφραγίζονται με Γραπτή Πιστοποίηση & Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής



Επίσης με το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε οποιοδήποτε σημείο και αν τύχει η ζημιά, πάντα θα βρεθεί κάποιος συνεργάτης του δικτύου να σας εξυπηρετήσει. Και στην περίπτωση που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από το σημείο που βρίσκεστε, η κινητή μονάδα θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει επί τόπου.



H ΦΙΛΗΣGlass δεσμεύεται απέναντι στον πελάτη για άμεση, ποιοτική, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει μέσα από το σύνολο.
Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει η ΦΙΛΗΣGlassστη δυναμική ιστοσελίδα της www.filisglass.com . Από εκεί μπορείτε να βρείτε ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε, το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ΦΙΛΗΣGlass αλλά και να κλείσετε online το ραντεβού σας!



Πραγματικά ευχόμαστε να είστε μέσα στους τυχερούς που στατιστικά δεν θα πάθουν καμία ζημιά στα κρύσταλλα του οχήματός τους. Αλλά ακόμα και αν βρεθείτε στην άλλη πλευρά, τώρα ξέρετε σίγουρα ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης