Πώς να επιλέξεις τις κατάλληλες πάνες για νεογέννητα!

Πώς να επιλέξεις τις κατάλληλες πάνες για νεογέννητα!

Ένα νεογέννητο μωρό, είναι τόσο τρυφερό, τόσο ευαίσθητο που  θα έκανες τα πάντα για να του προσφέρεις την απόλυτη προστασία και ασφάλεια από την πρώτη μέρα!

Πώς να επιλέξεις τις κατάλληλες πάνες για νεογέννητα!
Η αλλαγή της πάνας του νεογέννητου αλλά και του μεγαλύτερου μωρού επίσης είναι μια διαδικασία που από την πρώτη μέρα της γέννησης μονοπωλεί μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της νέας οικογένειας και καμιά φορά αγχώνει τις μαμάδες και τους μπαμπάδες.  Το βρεφικό δέρμα είναι κι αυτό ιδιαίτερα ευαίσθητο και είναι σημαντικό να παραμένει υγιές, χωρίς ερεθισμούς και συγκάματα, καθώς αποτελεί φραγμό μικροβίων. Το μωρό περνάει συνολικά περίπου 20.000 ώρες μέσα σε πάνες, άρα είναι σημαντικό αυτές να είναι φτιαγμένες από υλικά απόλυτα φιλικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.
  
Για να είστε σίγουροι για την ποιότητα των πανών, καλό είναι να αναζητάτε επάνω στη συσκευασία τους επίσημους ελέγχους και τους φορείς που έχουν ελέγξει το προϊόν. Ποιος το έχει ελέγξει; Τι έλεγχοι έχουν πραγματοποιηθεί;  Πού έχουν γίνει οι έλεγχοι; Αν αυτά αναφέρονται ευκρινώς και συγκεκριμένα, αυτό είναι μια απόδειξη ποιότητας και ασφάλειας!


Κλείσιμο
 
Μία από τις σημαντικότερες  πιστοποιήσεις είναι η διεθνής πιστοποίηση  Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών! Πρόκειται για μια σειρά από πολύ αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους στις πρώτες ύλες αλλά και το τελικό προϊόν της βρεφικής πάνας, που διατίθεται στην αγορά, όπου ελέγχονται όχι μόνο οι  κατά νόμο απαγορευμένες και υποχρεωτικώς ελεγχόμενες βλαβερές ουσίες αλλά και πολλές άλλες που βάσει ερευνών, θεωρούνται ύποπτες και πιθανώς βλαβερές. Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive έχουν πιστοποιηθεί με το Certificate  Oeko-Tex® Standard 100 που σας διαβεβαιώνει για απουσία βλαβερών ουσιών.

Τέλος, ένα εξίσου σημαντικό κριτήριο επιλογής πάνας είναι η απορροφητικότητα. 

Η πάνα για νεογέννητα που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να εξασφαλίζει αποτελεσματική συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό, αφήνοντας το δέρμα του μωρού σας στεγνό. Υπάρχουν διάφορες ποιοτικές κλάσεις ως προς την απορροφητικότητα των βρεφικών πανών. Οι πάνες για νεογέννητα Babylino Sensitive, έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix, ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό, όποια κίνηση κι αν κάνει το μωρό ή σε όποια στάση και αν βρίσκεται (όρθια, ύπτια, πλάι, μπρούμυτα, αφήνοντας το δερματάκι του νεογέννητου μωρού στεγνό για όσες ώρες χρειαστεί. Χάρη στην τεχνολογία αυτή οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία από διαρροές, καθώς ανήκουν στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A) των βρεφικών πανών ως προς την απορροφητικότητά τους, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων (μέθοδος Maneken / Courtray, Γαλλία). 

Πάνω από όλα όμως μη ξεχνάτε ότι το μωρό σας χρειάζεται τη δική σας αγάπη και φροντίδα!

Babylino Sensitive.  100% ελληνική φροντίδα από την πρώτη μέρα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης