To... μυστικό που θα βάλει φτερά στα πόδια σου

To... μυστικό που θα βάλει φτερά στα πόδια σου

Ναι, υπάρχει αφορμή, λόγος και πηγή έμπνευσης για να προπονηθείς καλύτερα και ταχύτερα 

Η αφοσίωση και η μεθοδικότητα στην προετοιμασία πριν από κάθε ραντεβού του αθλητισμού στον πλανήτη είναι δύο από τα στοιχεία που καθιστούν τους αθλητές παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι διακρίσεις και οι χρόνοι-ρεκόρ που «δημιουργούν» τους σύγχρονους ήρωες που όλοι θαυμάζουμε και υμνούμε. 

Πηγή έμπνευσης αποτελούν και όλες οι γυναίκες που παρά τις καθημερινές δυσκολίες και τους πολλαπλούς ρόλους που έχουν επωμιστεί, δεν σταματούν να είναι δραστήριες, να τολμούν και να διατηρούν τον οργανισμό και το σώμα τους υγιή. Γιατί εκτός από μητέρες και εργαζόμενες, οι γυναίκες είναι και θηλυκά που οφείλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους και να διατηρούν την καλή υγεία τους. Πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η συνειδητοποίηση των οφελών της άσκησης και η απόφαση να ξεκινήσεις. Δεύτερο βήμα ο εξοπλισμός. Τα αθλητικά ρούχα, όχι μόνο βοηθούν στην ευλυγισία κατά τη διάρκεια της άθλησης, αλλά πλέον αναδεικνύουν και τη θηλυκή πλευρά. Είναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και όλες οι fashion bloggers παρουσιάζουν ως την απόλυτη μόδα τα κολάν, τα αθλητικά t-shirts και τα fleece;Καινοτόμα σε αυτή την κατηγορία είναι η Nike, η οποία χρησιμοποιεί κορυφαία τεχνολογία στον σχεδιασμό των αθλητικών ρούχων, δημιουργώντας παράλληλα ντιζαϊνάτα κομμάτια (και) για την καθημερινότητα. Η νέα συλλογή «Black & White» ξεχωρίζει για το διαχρονικό συνδυασμό μαύρου και λευκού και προσφέρει άνεση και στήριξη με στυλ. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε σώμα, κάθε στιγμή της ημέρας. Μια γυναίκα όμως χρειάζεται έναν προσωπικό και αξιόπιστο προπονητή: Το Nike+ Training Club app δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γυμνάζονται με το ρυθμό που τους εξυπηρετεί χωρίς τους περιορισμούς της τοποθεσίας ή του χρόνου. Μια δωρεάν εφαρμογή για το κινητό, η οποία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, ισορροπώντας την ένταση και την αποκατάσταση με βάση το επίπεδο του χρήστη και τους στόχους του. Όλες οι προπονήσεις φέρουν την υπογραφή των Nike Master Trainers, ενώ είναι εμπνευσμένες από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Η Nike επιδιώκει κάθε φορά να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών και να τους δίνει το κίνητρο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πουν απλά … just do it!

Ανακαλύψτε τη Black & White συλλογή στα καταστήματα Nike και στο nike.com:
http://gonike.me/blackwhite

Ο σύντροφος για την προπόνηση σου βρίσκεται ένα κλικ μακριά:

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nike.ntc&cp=EUNS_BROM_02072017_GR_RNNG_SP17_000

IOS: https://itunes.apple.com/app/nike+-training-club-workouts/id301521403?cp=EUNS_BROM_02072017_CEE_RNNG_SP17_000


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Γυναίκες στην αγορά εργασίας: Αξιοποιώντας το ταλέντο

Σε μια εποχή που οι λαϊκιστές ζουν στην αμεσότητα του Twitter, που μια σειρά αυταρχικών ηγετών αναδύεται σε μεγάλες και μικρές χώρες σε όλο τον πλανήτη, ενώ στην Ευρώπη ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η βραδύτητα στην λήψη αποφάσεων, η ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια ευκαιρία ανάδειξης μια διαφορετικής προσέγγισης διακυβέρνησης.

1