Πόλυ Χατζόγλου-Βίβιαν Δράκου: Οι bloggers που υπόσχονται να σε κάνουν fit

Πόλυ Χατζόγλου-Βίβιαν Δράκου: Οι bloggers που υπόσχονται να σε κάνουν fit

Δύο 26χρονες επαγγελματίες αθλήτριες φέρνουν στην Ελλάδα την αμερικάνικη τάση του outdoor training και μάς μαθαίνουν να αθλούμαστε σε υπαίθριους χώρους της Αθήνας 

Πόλυ Χατζόγλου-Βίβιαν Δράκου: Οι bloggers που υπόσχονται να σε κάνουν fit
Υπάρχουν οι fashion bloggers που έχουν φωτογραφηθεί σε όλα τα δοκιμαστήρια ΖARA της επικράτειας, υπάρχουν οι food bloggers που δεν έχουν αφήσει burger και pancake χωρίς την Instagram φωτό που του αρμόζει. Αλλά στην Ελλάδα η τάση των fitness blogs δεν έχει περάσει ακόμη από την Αμερική που κοπέλες όπως η Kayla Itsines έγιναν διάσημες και πάμπλουτες. Ευτυχώς το κενό ήρθε να καλύψει το fitVPaddiction, η σελίδα της Πόλυ Χατζόγλου και της Βίβιαν Δράκου που υπόσχεται να σε κάνει fit.

Επαγγελματίες αθλήτριες, 26 ετών, με μια ντουλάπα γεμάτη αθλητικά και κολάν και ένα site (υπό κατασκευή) που θα σε κάνει πιο υγιή, πιο γυμνασμένο, πιο εξωστρεφή και σίγουρα πιο ευτυχισμένο. Η Πόλυ Χατζόγλου και η Βίβιαν Δράκου δεν αγαπούν απλά τον αθλητισμό αλλά έχουν εξάρτηση από την άθληση, τις προπονήσεις και ένα τρόπο ζωής που σε κάνει να αγαπάς το σώμα σου. 

Κλείσιμο



Είναι κολλητές τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αλλά οι περισσότεροι followers τους στα social media υποθέτουν ότι είναι δίδυμες αδελφές μιας και φροντίζουν να αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο με σχεδόν πανομοιότυπο ντύσιμο. Τι είναι το fitVPaddiction; “Ξεκίνησε εντελώς τυχαία. Με την Βίβιαν είμαστε κολλητές πολλά χρόνια και κάνουμε μαζί προπονήσεις. Η Βίβιαν είναι επαγγελματίας αθλήτρια του βόλεϊ (έπαιζε χρόνια στην Α2) και εγώ παίζω επαγγελματικά μπάσκετ (σε συλλόγους Α1). Από μικρές ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, έχουμε κάνει ενόργανη, μπαλέτο, συγχρονισμένη κολύμβηση και κολύμπι. Γνωριστήκαμε όμως στο φροντιστήριο. Κάναμε με τις ομάδες μας διπλές προπονήσεις αλλά δεν μας έφτανε. Συναντιόμασταν και βγαίναμε για τρέξιμο, για κολύμπι και περπάτημα στην ανηφόρα στο Πανόραμα Βούλας. Είμαστε εξαρτημένες από τη γυμναστική και πραγματικά σκεφτόμασταν τρόπους να αθλούμαστε σε εξωτερικούς χώρους. Στο Instagram ακολουθούμε όλα τα fitness blogs της Αμερικής που δεν είναι και λίγα. Και σε μια προπόνηση αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς σελίδα στο Facebook και το Instagram. Τώρα σχεδιάζουμε και το site που θα λανσάρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα” λέει η Πόλυ.



And the living is... healthy 

“Δεν είναι σκοπός μας να προβάλλουμε το πρότυπο της κορμάρας που κάνει μονίμως δίαιτα. Θέλουμε να μοιραστούμε συμβουλές διατροφής, να δείξουμε τρόπους να γυμναστεί κανείς ανέξοδα, χωρίς να απαιτείται συνδρομή σε γυμναστήριο, ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με μια φίλη σου στην ύπαιθρο. Δημιουργήσαμε τις σελίδες πριν από δύο χρόνια περίπου, σχεδόν αμέσως μας προσέγγισε η adidas ως σπόνσορας μας και χωρίς να πληρώσουμε για να αποκτήσουμε followers έχουμε 5000 άτομα στο Instagram και σχεδόν 2000 στο Facebook. Μας ρωτούν σε προσωπικά μηνύματα πολλά πράγματα, από συμβουλές για καλύτερη διατροφή και τρόπους να αλλάξουν την διατροφή τους μέχρι ερωτήσεις για τα ρούχα μας και που μπορούν να τα βρουν. Κυρίως θέλουν να γυμναστούν μαζί μας, μας ρωτούν αν οργανώνουμε βραδιές που τρέχουμε, αν μπορούν να κάνουν acroyoga μαζί μας. Και αρχίσαμε έτσι να οργανώνουμε ομαδικές προπονήσεις. Όταν ξεκινήσαμε τις σελίδες μας μας ακολουθούσαν για να βοηθούν με τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες τα αδέλφια μας και οι μαμάδες μας. Πλέον σκεφτόμαστε να βρούμε κάτι πιο επαγγελματικό γιατί μεγάλωσαν και οι ανάγκες σε τέτοιο βαθμό που θα λανσάρουμε το site μας. Φυσικά δεχτήκαμε επαγγελματικές προτάσεις. Σε γυμναστήρια (έχουμε δουλέψει στο παρελθόν) και από περιοδικά που μας ζητήθηκε συνεργασία” σημειώνει η Πόλυ



Όχι πια δίαιτα, μόνο διατροφή 

“Βλέπουμε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλή τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε με ασκήσεις acroyoga, είναι συνδυασμός ασκήσεων yoga και ακροβατικών. Οργανώσαμε ένα retreat yoga στην Λευκάδα πέρυσι και σκεφτόμαστε να κάνουμε ακόμη ένα. Και σε συνεργασία με την adidas κάνουμε διάφορα event στον αθλητικό χώρο Φωκιανός στο κέντρο της Αθήνας. Το δικό μας πρότυπο για ένα υγιές σώμα δεν έχει καμία σχέση με το πολύ λεπτό κορμί, δεν συμφωνούμε με εξαντλητικές χημικές δίαιτες και δεν προωθούμε το πρότυπο “κορμάρα”. Πιστεύουμε σε ένα συνδυασμό σωστής διατροφής και άσκησης. Θέλουμε να γίνει τρόπος ζωής στην καθημερινότητα. Μια μέρα να κάνεις πιλάτες, μια yoga, μια τρέξιμο, μια περπάτημα, μια κολύμπι και γενικά να συνδυάζεις και HIIT εκγύμναση αρκεί να έχεις μέτρο. Δεν χρειάζεται να πληρώνεις ακριβά γυμναστήρια. Δίνουμε συμβουλές για εναλλακτικά μέρη γυμναστικής, επί παραδείγματι στις κούνιες ενός πάρκου ή μπορείς στην παραλία να γεμίσεις μπουκάλια νερού με άμμο και να τα χρησιμοποιήσεις ως βαράκια. Το ζητούμενο είναι να γίνει ο υγιής τρόπος ζωής κομμάτι της δικής σου ζωής. Δεν είναι απλά ένα fitness blog είναι lifestyle blog γιατί σου δείχνουμε τι μπορείς να μαγειρέψεις για να έχεις μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή και πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πόλη σου για γυμναστική”.



Info: www.instagram.com/fitvpaddiction/
www.facebook.com/fitvpaddictionvivianpolly








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης