Τρία πράγματα που σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θέλεις… πολύ!

Τρία πράγματα που σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θέλεις… πολύ!

Το «μυστικό» που θα δώσει ώθηση στη ζωή σου

Τρία πράγματα που σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό που θέλεις… πολύ!
«Ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά, είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις» έλεγε ο Steve Jobs αποτελώντας παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, καταβολής και επαγγέλματος. Ωστόσο υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο που καθορίζει την καθημερινότητά μας και τελικά τη ζωή μας. Το πόσο κάνεις αυτό που αγαπάς. Πόσο του δίνεσαι. Πόσο παθιάζεσαι. Πόσο εκφράζεσαι μέσω αυτού και τελικά πόσο το ζεις όπως θα έπρεπε. 

Η απάντηση είναι
«πολύ» και δεν αφορά στην ποσοτική υπερβολή ούτε στην πορεία του καθενός στα επαγγελματικά. Έχει να κάνει με όλα αυτά που σε καθορίζουν ως προσωπικότητα. Με εκείνα που σε κάνουν να χαίρεσαι. Εκείνα που σε εξελίσσουν και αναδεικνύουν διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου. Και το κυριότερο, με την ψυχή που βάζεις όταν τα κάνεις. 

Κλείσιμο
Όταν δουλεύεις πολύ πετυχαίνεις όλα όσα ονειρευόσουν για τον εαυτό σου. Όταν ταξιδεύεις πολύ ανοίγεις τους ορίζοντές σου και αποκτάς εμπειρίες μοναδικές και ανεπανάληπτες. Όταν αθλείσαι πολύ «χτίζεις» την υγιέστερη και θετική εικόνα του εαυτού σου. Όταν μελετάς πολύ μετατρέπεσαι σε έναν πλήρως ενημερωμένο πολίτη, δυναμικό, με άποψη. Όταν βγαίνεις με τους φίλους σου και διασκεδάζεις πολύ αποφορτίζεσαι και ξαναξεκινάς έντονα την επόμενη ημέρα σου. Όταν αγαπάς πολύ, νιώθεις πιο πολύ, πλημμυρίζεις από αισιοδοξία και ζεις πιο πολύ. 



Κι αν αναζητάς μια πηγή έμπνευσης κοίταξε γύρω σου όλες τις σύγχρονες «superwomen». Τις γυναίκες που ανταποκρίνονται στους πολλαπλούς ρόλους και προκλήσεις με επιτυχία και παρά τη συνολική κακή κατάσταση των ημερών μας. Είναι αφοσιωμένες μητέρες, επιτυχημένες επαγγελματίες εργαζόμενες, δυναμικές, ανεξάρτητες, υγιείς με γυμνασμένο σώμα, φρέσκο πρόσωπο και κομψό στυλ, καλές φίλες, καλές οικοδέσποινες, υποστηρικτικές σύντροφοι, περιποιητικές, αισιόδοξες. Είναι γυναίκες που ζουν το «πολύ» δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε ό,τι κάνουν. 



Πριν βιαστείς να δώσεις τη δικαιολογία της απαιτητικής καθημερινότητας, του άγχους και του λιγοστού χρόνου που έχεις για να κάνεις όλα όσα αγαπάς, σκέψου πόσο έχεις «δουλέψει» την αντοχή σου. Την ψυχική και τη σωματική. Κι αν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι δεν της έχεις δώσει και… «πολύ» σημασία, υπάρχει κάτι που μπορεί να της δώσει ώθηση και να τη συμπληρώσει. 

Για σένα λοιπόν που έχεις απαιτητική καθημερινότητα, πολλές ώρες δουλειάς, στρες, κόπωση, κακή διατροφή η πολυβιταμίνη Χtra Energy είναι η λύση που θα σε γεμίζει με ενέργεια και καλή ψυχολογία. Με 12 απαραίτητες βιταμίνες και 8 μέταλλα σε ενισχυμένες ποσότητες για την κάλυψη των απαιτητικών αναγκών και την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, Ταυρίνη, Panax Ginseng, Συνένζυμο Q10 για αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση ενέργειας & αντοχής και Λουτεΐνη για την προστασία και την πρόληψη της οφθαλμικής υγείας, η πολυβιταμίνη θα σε βοηθήσει να κάνεις όλα όσα σου αρέσουν και να είσαι και πιο αποδοτική.




Για σένα που θες συμπλήρωση των αναγκών του οργανισμού σου η πολυβιταμίνη «Daily One» με 13 βιταμίνες και 10 μέταλλα είναι ιδανική για την καθημερινή ευεξία και αναζωογόνηση,  την ενίσχυση της θρέψης του οργανισμού, την καλή διάθεση καθώς και τη διατήρηση υγιούς δέρματος, καλή κατάσταση οστών, δοντιών, μαλλιών και νυχιών, για ομορφιά & υγεία κάθε μέρα. Η επιπλέον προσθήκη λουτεΐνης συμβάλλει στην αντιοξειδωτική προστασία και την πρόληψη της οφθαλμικής υγείας. 




Και οι 50αρηδες έχουν ψυχή. Το να ζεις το «πολύ» δεν έχει ηλικία, δεν έχει ταμπέλες και περιορισμούς. Είναι κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Άρα εσύ που είσαι άνω των 50 ετών και θες να διατηρείς την καλή υγεία του οργανισμού σου δοκίμασε τις πολυβιταμίνες «50+ Vitality». Προσφέρουν τόνωση και ευεξία λόγω των 12 βιταμινών και 10 μετάλλων που περιέχουν, σε ποσότητες προσαρμοσμένες για σένα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού άνω των 50. Παράλληλα, η παρουσία προβιοτικών ενισχύει την πεπτική λειτουργία, ενώ το λυκοπένιο και η λουτεΐνη προσφέρουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση. 



Μπες στο laneshealth.gr/zisetopoly και μάθε περισσότερα!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης