Κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται παγκοσμίως η Ημέρα της Γυναίκας. Πρόκειται για μία ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στη γυναίκα… στην κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φάσης ζωής, που καθημερινά προσφέρει στους γύρω της με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Γιατί ένα είναι σίγουρο: καμία γυναίκα δεν είναι ίδια! Η κάθε μία από εμάς είναι μοναδική!

Σε όποια φάση της ζωής της και αν βρίσκεται, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο σημαντικά, κάθε γυναίκα διαφέρει από τις υπόλοιπες. Η εμφάνισή της, η προσωπικότητά της, η καθημερινότητά της… 

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά γύρω σας ή ακόμα και στις φίλες σας! Παρόλο που έχετε πολλά κοινά, ωστόσο είστε τόσο διαφορετικές! Είναι λογικό λοιπόν να είναι διαφορετικές και οι ανάγκες σας!

To 1991, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, δημιούργησε τη μάρκα EveryDay
με ένα συγκεκριμένο σκοπό: να βρίσκεται πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα και μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες της να σχεδιάζει πρωτοποριακά, εξειδικευμένα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, για κάθε διαφορετική ανάγκη. Από αυτήν την υπόσχεση δεν παρέκκλινε ποτέ. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, η ΜΕΓΑ προσφέρει στη γυναίκα μοναδική προστασία, ειδικά μελετημένη για τις δικές της ανάγκες.

Η EveryDay διαθέτει μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων ατομικής υγιεινής τόσο από πλευράς καλυμμάτων όσο και από πλευράς μεγεθών, που ενσωματώνουν στον σχεδιασμό τους μοναδικές καινοτομίες και καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης κάθε γυναίκας:

1. Επαναστατική τεχνολογία Center Plus στις EveryDay Hyperdry, με έως και 30% μεγαλύτερη επιφάνεια απορροφητικού πυρήνα (σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες) στο κέντρο, για maximum απορροφητικότητα και προστασία από πλαϊνές διαρροές.

2. Μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα «Sensitive» στις EveryDaySensitive, για άριστη αποτελεσματικότητα και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα και μάλιστα με αποδείξεις, αφού διαθέτουν την διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

3. Υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα στις EveryDay Fresh, για μοναδικό συνδυασμό στεγνότητας, καθαριότητας και φρεσκάδας σαν να βγήκατε μόλις από το μπάνιο.

4. Ειδικοί τύποι όπως Double Dry, με καινοτόμο πυρήνα διπλάσιας απορροφητικότητα, αλλά και ειδικά μεγέθη, όπως Mini, με 20% μικρότερο μήκος από τις Normal και Extra Long, με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας, για μοναδική προστασία σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής.

Αυτό που είναι κοινό σε όλα τα προϊόντα EveryDay είναι ο μοναδικός συνδυασμός άριστης αποτελεσματικότητας και μέγιστης απορροφητικότητας προς το δέρμα. Και μάλιστα με αποδείξεις!

Έτσι, τα προϊόντα της σειράς EveryDay ήταν τα πρώτα που απέκτησαν την σύσταση από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Επιπλέον διαθέτουν τη σφραγίδα «Δερματολογικά  Ελεγμένο προϊόν», από διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια της Γαλλίας και της Γερμανίας, ενώ έχουν αποσπάσει και τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex®Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. 

EveryDay! Γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική και αξίζει το καλύτερο! 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Γυναίκες στην αγορά εργασίας: Αξιοποιώντας το ταλέντο

Σε μια εποχή που οι λαϊκιστές ζουν στην αμεσότητα του Twitter, που μια σειρά αυταρχικών ηγετών αναδύεται σε μεγάλες και μικρές χώρες σε όλο τον πλανήτη, ενώ στην Ευρώπη ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η βραδύτητα στην λήψη αποφάσεων, η ημέρα της Γυναίκας αποτελεί μια ευκαιρία ανάδειξης μια διαφορετικής προσέγγισης διακυβέρνησης.

1