Δίπλα σας… EveryDay!

Δίπλα σας… EveryDay!

Παγκοσμίως, η 8η Μαρτίου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες. Κάθε χρόνο, η Ημέρα της Γυναίκας μας θυμίζει τους πολλαπλούς της ρόλους ως κόρη, σύντροφος, μητέρα, εργαζόμενη… Είναι μία γιορτή που μας θυμίζει τη συνεχή προσφορά της αλλά και την ενεργή συμμετοχή της στο κοινωνικό σύνολο, σε όποια φάση της ζωής της και αν βρίσκεται

Δίπλα σας… EveryDay!
Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους λοιπόν της αξίζει καθημερινά, και όχι μόνο μία ημέρα τον χρόνο, άριστη περιποίηση και φροντίδα!

Το 1991, δημιουργήθηκε η μάρκα
EveryDay με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες της και σχεδιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα γυναικείας υγιεινής που προσφέρουν άριστη αποτελεσματικότητα και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Από αυτήν την υπόσχεση δεν παρέκκλινε ποτέ! Γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές!

Κλείσιμο
Η EveryDay
, όμως, δεν είναι απλά μία μάρκα προϊόντων ατομικής υγιεινής. Είναι μία μάρκα που βρίσκεται συνολικά δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, ακούει τις ανάγκες της, ενδιαφέρεται, αφουγκράζεται τα θέματα που την απασχολούν και απαντά σε αυτά, προσφέροντας έγκυρη ενημέρωση.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρόγραμμα…


 
Προλαμβάνω σημαίνει δρω έγκαιρα. Στόχος του προγράμματος δεν είναι άλλος από το να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες, ήδη από την ηλικία της εφηβείας, και να τις ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη της σωστής καθημερινής υγιεινής, της έγκαιρης ιατρικής πρόληψης αλλά και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν τις έφηβες σήμερα όπως: διατροφή, ψυχολογία, αθλητισμός, διαδίκτυο κ.α.

Συνεργάτης της στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης είναι η Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής η οποία αποτελείται από μία ομάδα αξιόλογων επιστημόνων, ειδικευμένων σε θέματα εφηβικής ιατρικής. 

Με τη βοήθειά τους, η EveryDay έχει καταφέρει να υλοποιήσει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω δράσεις:

Διαδικτυακή βιβλιοθήκη για Εφήβους

Μπαίνοντας στο site της EveryDay και τη διαδικτυακή βιβλιοθήκη που έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής, τα νερά κορίτσια έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν επάνω σε θέματα σχετικά με το σώμα τους, την διατροφή τους, την ψυχολογία τους κ.α. Έτσι, η EveryDay παροτρύνει τις έφηβες να ενημερωθούν από έγκριτες ιατρικές πηγές για τα θέματα που επηρεάζουν τη σωματική, ψυχική αλλά και κοινωνική τους υγεία, κατά την εφηβεία, αλλά και να βρουν λύσεις στα θέματα που τις απασχολούν.

Ακαδημίες Γονέων

Από μία τέτοια εκστρατεία ενημέρωσης δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι δράσεις που αφορούν στους ίδιους τους γονείς. Οι Ακαδημίες Γονέων είναι ένα πρόγραμμα 8 δωρεάν δίωρων συναντήσεων όπου ειδικοί, έγκριτοι επιστήμονες, συνεργάτες της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής, αναλύουν, συμβουλεύουν και συζητούν με τους γονείς σημαντικά θέματα που απασχολούν την εφηβεία. Έτσι, οι γονείς αποκτούν τα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να διαχειριστούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά αυτήν την ευαίσθητη, γεμάτη αλλαγές και εντάσεις περίοδο στη ζωή των παιδιών τους. Τα βίντεο από τις συναντήσεις είναι διαθέσιμα στο site της EveryDay.

Σε όποια φάση της ζωής σας και αν βρίσκεστε, είμαστε δίπλα σας… EveryDay!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης