Τα Fever Tree στην Άμβυξ

Τα Fever Tree στην Άμβυξ

Το μεγαλύτερο και πιο βραβευμένο Premium Mixer Brand στον κόσμο στην μεγαλύτερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα

amvyx
Η Άμβυξ αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023, την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα.

Τα Fever-Tree με έδρα το Λονδίνο -και παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες- είναι η παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρεία στην κατηγορία. Το έγκριτο περιοδικό Drinks International τα ανακήρυξε για το 2022, για 9η συνεχή χρονιά, ως το Νο1 Best Selling & No1 Top Trending mixers brand στον κόσμο!

Η εταιρία Fever-Three ιδρύθηκε το 2005 από τους Charles Rolls & Tim Warrillow, λάτρεις των προϊόντων υψηλής ποιότητας, που οραματίστηκαν μία νέα κατηγορία mixers με φυσικά συστατικά που θα ενίσχυαν τη γεύση των καλύτερων οινοπνευματωδών ποτών με βασικό συστατικό την φυσική κινίνη και το νερό πηγής.

Τα Fever-Tree έχουν δημιουργηθεί με τα πιο αυθεντικά και ποιοτικά συστατικά στον κόσμο. όπως σμέουρα από τη Σκωτία, φρέσκο ​τζίντζερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, κινίνη από το Κονγκό, και λαιμ από το Μεξικό, ενώ συγχρόνως δεν περιέχουν τεχνητά γλυκαντικά και συντηρητικά.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που τα Fever-Tree εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο μας, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία mixers & tonics. Ανυπομονούμε να τα αναδείξουμε ως την πρωτοπόρα μάρκα παγκόσμιας εμβέλειας που είναι, και να λάβουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή».

Τα Fever Three κυκλοφορούν στην Ελλάδα σε 10 ξεχωριστές γεύσεις: Pink Grapefruit Soda, Premium Soda Water, Elderflower Tonic Water, Premium Indian Tonic Water, Mediterranean Tonic Water, Raspberry & Rhubarb Tonic Water, Ginger Beer, Ginger Ale, Sicilian Lemonade και Distillers Cola.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης