Αυγουστιάτικες προσφορές από το eKiosky’s!

Αυγουστιάτικες προσφορές από το eKiosky’s!

Ο Αύγουστος ήρθε επιτέλους και αρκετοί έχουν ήδη φύγει για διακοπές. Η πόλη έχει αδειάσει και η κίνηση στους δρόμους πλέον έχει αραιώσει πολύ. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα πολλοί από εμάς που είτε δεν έχουμε φύγει ακόμα και μετράμε αντίστροφα είτε έχουμε ήδη επιστρέψει από τις διακοπές του Ιουλίου

BANNER-PROTO-THEMA-_1_
Για όσους, λοιπόν, από εμάς βρισκόμαστε στην πόλη, υπάρχει το eKiosky’s. Γιατί με τις προσφορές που έχει ανακοινώσει και για τον Αύγουστο, μας φέρνει τα απαραίτητα για να περάσουμε με όλες τις ανέσεις τον πιο καλοκαιρινό μήνα του χρόνου.

Μπαίνουμε σήμερα στην ειδική σελίδα προσφορών της αγαπημένης μας ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βρίσκουμε παγωτό Cornetto πύραυλο 2+1 δώρο, ώστε να δροσιστούμε στον καύσωνα εμείς και οι μικροί ή μεγάλοι φίλοι μας. Βρίσκουμε μπίρες Mamos, Kaiser, Fix αλλά και Mythos Ice 2+1 δώρο, αλλά και φοβερή προσφορά σε μηλίτες Somersby τα 3 τεμάχια 2,50€ μόνο! Επιπλέον, συνεχίζουν οι προσφορές σε αντηλιακά CARROTEN με διαφορετικούς δείκτες προστασίας και για όλες τις ηλικίες με -45% έκπτωση, αλλά και οι προσφορές στα εντομοαπωθητικά προϊόντα TEZA με έκπτωση -30% ώστε να απαλλαγούμε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Καλοκαίρι στην πόλη λοιπόν με αυτές αλλά και περισσότερες από 150 ακόμα προσφορές που θα βρούμε στο ekioskys.gr ή το eKioskys app. Παραγγέλνουμε από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ και τις έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, και με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

eKiosky’s και τον Αύγουστο δίπλα μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης