Team Future: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελίνα Τζένγκο!

Team Future: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελίνα Τζένγκο!

Το «χρυσό» κορίτσι του ακοντισμού έδειξε ξανά ότι το μέλλον του ανήκει, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-20 του Ταλίν!

Elina-Tzengo-bravo-1920x1080
Χρειάστηκε μόλις μία βολή. Για να αποδείξει ξανά ότι δικαίως θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ευρώπης στον ακοντισμό, ότι το ταλέντο της δεν έχει ταβάνι. Η Ελίνα Τζένγκο, μέλος της Team Future της bwin, έστειλε το ακόντιο στα 61.18 μ. στην πρώτη της βολή και έκανε δικό της το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-20, στη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, διάκριση της καριέρας της!

Η 19χρονη Τζένγκο, μέλος του Α.Σ Κενταύρου του Γιώργου Μποσκαριώφ, απέδειξε από πολύ μικρή ηλικία ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τη σταματήσει. Έμαθε να ξεπερνά κάθε δυσκολία και μολονότι είχε πρόταση να φύγει εκτός Ελλάδας και να πάει στις ΗΠΑ με υποτροφία, αποφάσισε να μείνει και να παλέψει για να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλότερα.

Η bwin αποφάσισε να της παρέχει την υποστήριξη που τόσο πολύ είχε ανάγκη, προκειμένου το ταλέντο της να εξελιχθεί και να πάρει τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Έτσι, την ενέταξε στην Team Future, την ομάδα της, η οποία αποτελείται από 18 αθλητές ατομικών αγωνισμάτων, που αποτελούν την ελίτ της νέας γενιάς και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να ονειρεύονται μαζί τους! Οι αρχές της Ελίνας ταίριαξαν αμέσως με αυτές του διεθνούς στοιχηματικού brand, που στόχο έχει την έμπρακτη υποστήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και τα αποτελέσματα ξεκίνησαν να γίνονται ορατά άμεσα!

Η Τζένγκο συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και γνωρίζει ότι με την bwin στο πλευρό της, μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στον πρωταθλητισμό. Η δική της «φλόγα», σε συνδυασμό με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού της, μπορούν να στείλουν το ακόντιο ακόμα πιο μακριά!



21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης