Σε ηλικία μόλις 39 ετών, η Φραντζέσκα Μελά, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother 2», έγινε γιαγιά για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο. Η κόρη της Ντανιέλα Αρτεμίου, η οποία είναι 19 ετών σήμερα και κάνει ήδη καριέρα στην Κύπρο ως μοντέλο, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Φυσικά η Φραντζέσκα Μελά δε θα μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια του εγγονού της. Μάλιστα ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες που τον κρατά αγκαλιά, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί δημοσίως χρόνια πολλά.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.