Η σέξι Φραντζέσκα Μελά από το «Big Brother 2» θα γίνει γιαγιά

Η σέξι Φραντζέσκα Μελά από το «Big Brother 2» θα γίνει γιαγιά

Η Φραντζέσκα, έχει μια κόρη τη Ντανιέλα, η οποία σήμερα είναι 18 ετών και έτοιμη να γίνει μητέρα

Η σέξι Φραντζέσκα Μελά από το «Big Brother 2» θα γίνει γιαγιά
Η Φραντζέσκα Μελά, έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της το 2002, στο ριάλιτι «Big Brother 2», που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Ant1. H Κύπρια παίκτρια, είχε ξεχωρίσει για το σέξι παρουσιαστικό της και τα «φιλούθκια» που έστελνε στους τηλεθεατές. 

Η Φραντζέσκα, έχει μια κόρη τη Ντανιέλα, η οποία σήμερα είναι 18 ετών και έτοιμη να γίνει μητέρα. Μάλιστα, σε συνεντεύξεις της στα περιοδικά της εποχής, η Φραντζέσκα δήλωνε πως μπήκε στο παιχνίδι για να κερδίσει το έπαθλο που θα εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή στην κορούλα της. 


Κλείσιμο


Η Φραντζέσκα Μελά με την κόρη της 


Τα χρήματα δεν τα κέρδισε, αλλά η Φραντζέσκα Μελά μετά από το παιχνίδι έκανε δεκάδες σέξι φωτογραφήσεις, ενώ άνοιξε και μια πόρτα στον καλλιτεχνικό χώρο δουλεύοντας ως τραγουδίστρια. Σήμερα, λοιπόν, ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η 18χρονη Ντανιέλα Αρτεμίου έχει ξεκινήσει τη δική της καριέρα στην Κύπρο ως μοντέλο, είναι ήδη αρραβωνιασμένη και μέσω των social media θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για το νεαρό της ηλικίας της.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης