Μία αληθινή σχέση με τα παιδιά του παλεύει να έχει ο Λευτέρης Ελευθερίου και θέλει να γνωρίζουν πως το σπίτι τους είναι ανοιχτό ακόμα και για τους συντρόφους τους.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 3 Ιουνίου και η συζήτηση για τα παιδιά του ξεκίνησε όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν παρακολουθούν τις παραστάσεις του, με τον ίδιο να απαντά: «Τώρα μπορώ να κάνω τις παραστάσεις που μπορεί να έχουν λίγο βωμολοχία και λίγο αισχρολογία γιατί το απέφευγα να πω την αλήθεια. Το να λέω στα παιδιά στο σπίτι "δεν γελάμε με μια κακή λέξη" και μετά να τα φέρνω στην παράσταση και για να βγάλουμε χιούμορ να ήταν η παράσταση γεμάτη με κακές λέξεις θα ήταν ανισόρροπο. Τώρα που είναι στην εφηβεία, τα ακούνε όλα και τα ξέρουν όλα, τώρα δεν με πειράζει».
Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Ελευθερίου ανέφερε πως τον ενδιαφέρει πολύ να έχει μία ειλικρινή επαφή με τα παιδιά του και προσπαθεί γι' αυτό καθημερινά: «Παλεύω να έχω μια αληθινή σχέση με τα παιδιά μου. Ακόμα και στις σχέσεις που μπορεί να θέλουν να έχουν, τους λέω ότι το σπίτι είναι ανοιχτό, "να έρθετε να γνωριστούμε", να μην αισθάνονται τα παιδιά ότι δεν είναι οικείος ο χώρος του σπιτιού για να ζήσουν αυτά που θέλουν», είπε.
Δείτε το βίντεο
Ο ηθοποιός εξήγησε πως τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τατιάνα Καλαντζή είναι στην εφηβεία: «Έχω ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Το κορίτσι είναι 12,5 και 14 το αγόρι», είπε.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.