Ερωτευμένος δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος, επισημαίνοντας πως διανύει μία καλή περίοδο στη ζωή του.
Ο ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Χιόνισε στο Λιανοκλάδι» του Ντίνου Σπυρόπουλου, μαζί με τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη, και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», σημειώνοντας πως αισθάνεται πολύ όμορφα όταν εκείνη τον στηρίζει, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα.
Ο Απόστολος Γκλέτσος αρχικά τόνισε χαμογελώντας: «Είναι αλήθεια ότι είναι μία καλή περίοδος για εμένα. Βέβαια, δηλώνω ερωτευμένος. Το' χω πει αυτό. Μετ’ επιτάσεως».
Έπειτα, ο ηθοποιός μίλησε για τη στήριξη που δέχεται από τη σύντροφό του: «Δεν με στηρίζει πάντα, αλλά σήμερα ναι. Είναι ωραίο να σε στηρίζει η σύντροφός σου», είπε.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε για την ηλικία του, εξηγώντας πως δεν την κρύβει, καθώς προδίδεται: «Δεν κρύβω την ηλικία μου. Τι να κρύψεις, ρε παιδιά; Δεν μαρτυράει η γίδα, μαρτυράει το κέρατο. Δηλαδή, μαρτυράει η εμφάνιση, εννοώ. Δεν έχει σημασία. Κάποια πράγματα φαίνονται. Κάποια πράγματα φαίνονται, η καριέρα, το πόσο καιρό δουλεύεις, όλα αυτά φαίνονται. Φαίνονται οι ρυτίδες», ανέφερε.
Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων και δεν θεωρεί απίθανο στο μέλλον να κάνει μπότοξ: «Μπορεί και να κάνω μπότοξ δεν ξέρω, μπορεί και να έκανα. Δεν είμαι κατά, σε τίποτα δεν είμαι κατά εγώ. Όλα αυτά, εντάξει… ό,τι βοηθάει τον άνθρωπο», σημείωσε.
Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Απόστολος Γκλέτσος φωτογραφήθηκε με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, με την οποία υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν και ένα χρόνο πριν αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι στον φακό.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.