Απόστολος Γκλέτσος: Δεν άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τις γυναίκες με την απόκτηση της κόρης μου

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τις γυναίκες με την απόκτηση της κόρης μου

Η πατρότητα σε κάνει ίσως πιο ευαίσθητο άνθρωπο, είπε ο ηθοποιός

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τις γυναίκες με την απόκτηση της κόρης μου
Στην πατρότητα αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας πως η απόκτηση της κόρης του δεν άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και αντιλαμβάνεται τις γυναίκες.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 20 Απριλίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» εξηγώντας μεταξύ άλλων, πως από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη του, ενδεχομένως να έγινε πιο ευαίσθητος σαν άνθρωπος.

Όσο για τον τρόπο που αλληλεπιδρά με τις γυναίκες σχολίασε: «Δεν άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τις γυναίκες αποκτώντας κόρη. Ενδεχομένως κατάλαβα πράγματα, που δεν καταλάβαινα. Η πατρότητα σε κάνει ίσως πιο ευαίσθητο άνθρωπο γενικότερα».

Δείτε το βίντεο



Σε άλλο σημείο, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο έπειτα από περίπου 12 χρόνια, περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν βρίσκεται στη σκηνή: «Η τελευταία φορά που έκανα θέατρο μπορεί να είναι και πριν από 12 χρόνια. Έπαιξα και σε μία παράσταση στη Λαμία. Το έκανα, επειδή ήμουν εκεί. Τώρα επέστρεψα, γιατί ήθελα να γυρίσω στη δουλειά μου, στη δουλειά που αγαπώ και είναι σαν να ξαναβαφτίζομαι από την αρχή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης