Στην ψυχολογική πίεση που βίωσε μετά το τέλος της σειράς «Ταμάμ» αναφέρθηκε η Λίλα Μπακλέση, τονίζοντας ότι αντιμετώπισε κρίσεις πανικού και έντονο άγχος, καθώς δεν ήταν εύκολο για εκείνη να διαχειριστεί την ξαφνική αναγνωρισιμότητα.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον», το πρωί της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο μετά το τέλος της σειράς, το 2017, την επιτυχία που γνώρισε, αλλά και την απόφασή της να παρακολουθήσει σεμινάρια στο Λονδίνο, παρά τις προτάσεις που είχε στην Ελλάδα.
Όπως δήλωσε η Λίλα Μπακλέση: «Όταν τελείωσα το "Ταμάμ", έπαθα ένα burn out. Είχα κρίσεις πανικού, κρίσεις άγχους. Δεν το περιμένεις αυτό που σου συμβαίνει. Τέλειωσα το Εθνικό, έκανα μια σειρά, δεν μπορούσα να ξέρω ή να περιμένω την επιτυχία που θα είχε. Εξελίχθηκε σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μεγάλο. Με σταματούσαν στον δρόμο. Δεν είναι εύκολο να είσαι κάπου και να σε κοιτάνε όλοι. Οπότε αποφάσισα ότι από τη στιγμή που οι καλύτεροι φίλοι μου είναι στο Λονδίνο θα μπορούσα να πάω για κάποιο διάστημα. Όταν πήγα εκεί κατάλαβα ότι θέλω να ζήσω, έκλεισα κάποια σεμινάρια για υποκριτική. Είχα προτάσεις, αλλά και το να φύγω ήταν ένα μεγάλο δώρο για τον εαυτό μου».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.